توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گروه بندی کاربران
mhsoleimani
02-07-2011, 11:58 AM
سلام. می خواستم کاربرانی که درخواست عضویت میدم رو گروه بندی کنم . یا در زمان ثبت نام خودشون گروهشون رو تعیین کنن. پیشنهاد شما استفاده از چه کامپوننتیه ؟ ضمنا گروهها هم سطح دسترسی داشته باشن.
اگر کامپوننتش تجاری هم باشه مشکلی نیست.
ممنون.
مهدی.
02-07-2011, 12:42 PM
سلام
برای جوملا 1.5 در ملحقات جوملا ACL را جستجو کنید.
این امکان از امکانات پیشفرض جوملا 1.6 است.
برای عضویت هم از کامپوننت CB استفاده کنید که بتوانند در هنگام عضویت مشخص کنند عضو کدام گروه باشند. (البته هنوز برای جوملا 1.6 این کامپوننت موجود نیست)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
mhsoleimani
02-07-2011, 01:01 PM
مرسی جناب مهدی از پاسختون.
ACL یعنی جی ؟
آموزشی از نحوه استفاده از CB در دسترس هست ؟ چطوری فیلدی برای عضویت در گروه در زمان ثبت نام ایجاد کنم ؟
مهدی.
02-07-2011, 01:11 PM
access control list
برای آموزش CB بهترین مکان سایت مرجع است !
کامپوننت CB را باید استفاده کنید تا به دلخواه خود برسید برای فرم عضویت.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
sahama
02-07-2011, 02:12 PM
ACL به طور مختصر و مفید یعنی سطوح دسترسی
mersad
02-07-2011, 02:55 PM
دروود
سلام
برای جوملا 1.5 در ملحقات جوملا ACL را جستجو کنید.
این امکان از امکانات پیشفرض جوملا 1.6 است.
برای عضویت هم از کامپوننت CB استفاده کنید که بتوانند در هنگام عضویت مشخص کنند عضو کدام گروه باشند. (البته هنوز برای جوملا 1.6 این کامپوننت موجود نیست)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شاد و سلامت در پناه ایزد
mhsoleimani
02-07-2011, 02:59 PM
یه نمونه پیدا کردم به نام Community ACL که 80 دلاره ! گرونه بابا زورم میاد بخرم D:
سلام.
در جوملا 1.6 می تونید این کار رو انجام بدید.
البته باید کمی صبر کنید تا مراحل تست جوملا 1.6 فارسی به کمک کاربران (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) انجام و نسخه فارسی منتشر بشه.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.