PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فلش

ezdhar
02-13-2011, 07:34 AM
سلام
می خوام تو سایت ام فلش بذارم به جای لوگو چطور این کار بکنم ؟

vahidexe
02-13-2011, 08:09 AM
سلام. من تا حالا خودم این کارو نکردم اما این مطلب رو دیروز تو یه سایت دیدم و کپی کردم ! واست میذارم شاید به دردت خورد :

__________________________________________________ ______________________________________________

قراردادن فایل فلش به جای هیدر یا لوگوی سایت
از مرجع مقالات و آموزش های جوملا فارسی - جومفا
پرش به: ناوبری, جستجو
گاهی پیش می آید که کاربری می خواهد جای هیدر یا لوگو یا بنر سایت خود یک فایل فلش (با پسوند .swf )قرار دهد

نحوه کار
برای این کار به فایل css قالب خود رفته کد مربوط به هیدر خودرا پیدا کنید و کد زیر را جاگزین کنید

<object classid="clsid 4 27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
codebase=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=6,0,40,0&quot;
width=&quot;500&quot; height=&quot;150&quot;&gt;
&lt;param name=&quot;width&quot; value=&quot;500&quot; /&gt;
&lt;param name=&quot;height&quot; value=&quot;150&quot; /&gt;
&lt;param name=&quot;src&quot; value=&quot;/your flash.swf&quot; /&gt;
&lt;embed type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; width=&quot;500&quot; height=&quot;150&quot; src=&quot;/your flash.swf&quot;&gt;
&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;

توجه داشته باشید که ...

به جای /your flash.swf

آدرس فایل فلش خود را قرار دهید و به جای اعداد 500 پهنای فایل خود و به جای اعداد 150 عرض فایل خود را قرار دهید

--------------------------------------------------------------------------------

اشکالات خود را در این آدرس مطرح کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ezdhar
02-23-2011, 03:55 PM
سلام

من کد وارد کردم اما بازم لوگوی قبلی میاد چکار کنم ؟

mersad
02-23-2011, 06:07 PM
دروود

از افزونه های زیر میتونید استفاده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mxhc2hpbmciO2k6MjtzOjc6ImZsYXNoZWQiO2k6MztzOjc6ImZ sYXNoJ3MiO30%3D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> xhc2hpbmciO2k6MjtzOjc6ImZsYXNoZWQiO2k6MztzOjc6ImZs YXNoJ3MiO30%3D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mxhc2hpbmciO2k6MjtzOjc6ImZsYXNoZWQiO2k6MztzOjc6ImZ sYXNoJ3MiO30%3D

شاد و سلامت در پناه ایزد

ezdhar
02-23-2011, 07:04 PM
ممنون از پاسخگویی سریعتون
نه من فلش خودمو می خوام بزارم
چکار کنم ؟

torghoundy
02-23-2011, 07:24 PM
ممنون از پاسخگویی سریعتون
نه من فلش خودمو می خوام بزارم
چکار کنم ؟

سلام
در انجمن بار ها بحث شده ، لطفاً جستجو کنید.