توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول تغییر زبان در جومفیش
p30p30
02-14-2011, 05:36 PM
سلام
من مدتی بود که جومفیش را نصب کرده بودم و ماژول تغییر زبان mod_jflanguageselection را در قسمتی از قالب گذاشته بودم و مشکلی هم نبود.
الان پس از مدتی که به سایت مراجعه کرده ام ، احتمالا بنا به تغییراتی که در سایت داده شده ، این ماژولها در هیچ قسمت از قالب ظاهر نمی شوند .
ظاهرا مشکل از ماژول mod_jflanguageselection است که بدرستی کار نمی کند . میخواهم آنرا حذف و یکی جدید نصب کنم ولی قصد نصب مجدد جومفیش را ندارم .
به نظر شما آیا راهی برای انجام این کار و رفع این مشکل وجود دارد ؟
torghoundy
02-14-2011, 08:54 PM
سلام
ماژول های جومفیش فکر کنم به صورت جداگانه هم در دسترس هست ، در سایت سازنده فکر کنم باشه ، می تونید ماژول مربوط رو حذف و دوباره نصب کنید.
p30p30
02-15-2011, 02:39 PM
گشتم ولی چیزی نبود . اصل کامپوننت بود . من بدلایلی نمی توانم مجددا کامپوننت را نصب کنم . فقط مشکل را ماژول دارم .
---
سلام مجدد
همانطور كه قبلا توضيح داده ام نمي توانم از ماژول تغيير زبان آن ( انتخاب زبان ) استفاده كنم .
متاسفانه خيلي فرصت ندارم . قبلا درست كار مي كرد . نمي دانم چطور شده كه يكدفعه از قسمت header-r سايتم حذف شده .
به قسمت ماژولها رفتم و ديدم كه منتشر شده است . ولي گزينه انتخاب زبان در قالب وجود ندارد .
به نظر شما مشكل از چيست ؟ راهكاري براي اين كار وجود دارد ؟
لازم به ذكر است كه سايت در حالت پيش فرض به صورت sih.ir/FA مي باشد و در صورتيكه گزينه تغيير زبان ظاهر شود با انتخاب گزينه انگليسي ‘ Sih.ir/EN ظاهر مي شود .
آيا راهكاري براي انجام اين كار وجود دارد ؟
متشكر
فوري
*دو پست شما یکی شد.
mersad
02-19-2011, 09:46 AM
دروود
قالب رو تغیییر دادید ؟
از چه افزونه ای برای نمایش زبان استفاده میکردید ؟ ببینید در جداول دیتابیس وجود داره یا خیر
شاد و سلامت در پناه ایزد
p30p30
02-19-2011, 11:02 AM
قالب رو تغیییر دادید ؟
از چه افزونه ای برای نمایش زبان استفاده میکردید ؟ ببینید در جداول دیتابیس وجود داره یا خیر
سلام
خیر . تغییراتی در قالب و تعویض آن ندادم .
همانطور که عرض کردم ، از جومفیش استفاده می کنم که یک ماژول فقط برای انتخاب زبان دارد . آن ماژول سرجایش هست ولی دیگر گزینه تغییر زبان ظاهر نمی شود .
مشکل اینجاست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.