توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب مامبو 4.6.1
dejavu
12-02-2006, 05:25 AM
من مامبو رو به صورت نیمه نصب کردم چون به اخطار برخوردم . لطفا به این لینک بروید و گویید من برای حل این موارد چه باید بکنم . متشکرم . <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
radmehr
12-02-2006, 08:14 AM
Register Globals در سرور شما ON هست و همینطور مسیر ذخیره configuration.php غیر قابل ویرایشه
چه پیغام خطایی به شما میده ؟!
hamedostadi
12-02-2006, 08:22 AM
شما باید در داخل کنترل پنل سایت خود فایل globals.php را ویرایش کرده و عدد 1 جلوی register globals را به 0 تغییر دهید . در ضمن پرمیشن فایل configuration.php را به 777 تغییر دهید (در صورت وجود فایل configuration )و اگر این فایل موجود نبود شما مامبو را نصب کنید و در آخر کدهای داده شده را در یک فایل با نام configuration بریزید
sorry4uboth
12-02-2006, 08:25 AM
hamedostadi جان یک بار مشکل ایشون رو دقیق بخونید بعد ...
لطفا در جوابگویی به سوالات دوستان دقت بیشتری بفرمائید
radmehr
12-02-2006, 08:41 AM
شما باید در داخل کنترل پنل سایت خود فایل globals.php را ویرایش کرده و عدد 1 جلوی register globals را به 0 تغییر دهید
این مربوط به جوملاست نه مامبو!!
dejavu
12-02-2006, 08:12 PM
[quote author=dejavu link=topic=3345.msg20335#msg20335 date=1165037128]
من مامبو رو به صورت نیمه نصب کردم چون به اخطار برخوردم . لطفا به این لینک بروید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و بگویید من برای حل این موارد چه باید بکنم . متشکرم .
لطفا منو تو پاسخ های مختلف کیج نکنید ??? من تازه کارم :-\
radmehr
12-02-2006, 08:21 PM
Register Globals در سرور شما ON هست و همینطور مسیر ذخیره configuration.php غیر قابل ویرایشه
!!!!
dejavu
12-02-2006, 09:46 PM
!!!!
lمنظور من از پیام خطا همان قسمت هایی است که به رنگ قرمز است !!!
sorry4uboth
12-02-2006, 09:51 PM
شما باید
1- register globals رو خاموش کنید (100000 بار در انجمن مطرح شده جستجو کنید لطفا)
2- پرمیشن فولدر public_html رو به 777 تغییر بدید!
dejavu
12-02-2006, 09:54 PM
!!!!
lمنظور من از پیام خطا همان قسمت هایی است که به رنگ قرمز است !!! در ضمن چگونه میتوانم register global را on کنم ؟ و چگونه configuration.php را قابل ویرایش کنم ؟ ممنون !!!!!! ;)
sorry4uboth
12-02-2006, 10:00 PM
دوست من به جای اینکه انقدر وقت برای نقل قول کردن توی انجمن صرف کنی لطفا در انجمن جستجو کن!
اصلا شما آموزشهای سایت رو خوندید؟؟؟؟؟
آموزش تغییر پرمیشن در سایت هست
به امضای بنده یه نگاه بکنید و عمل کنید بد نیست
sorry4uboth
12-02-2006, 10:09 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نمونه هایی ساده با سرچ یک لغت در کمتر از 5 ثانیه!!!!!
فکر نمیکنید وقت خودتون رو از دست دادید؟؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.