توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سازگاری قالب های فارسی شده سایت JoomlaArt.air با جوملا فارسی
taher1360
02-21-2011, 03:51 PM
سلام
من تازه عضو سایت شدم وتازه می خوام با جوملا فارسی طراحی یک سایت برای شرکت خودمون رو شروع کنم.
از اونجایی که دوست اارم قالب سایت خیلی زیبا باشه ( یعنی شبیه وبلاگ ) نباشه! چون سایت تجاری یک شرکت خدمات مهندسی هستش هستش و حتی بازدید کنندگان خارجی هم داره.
قالب های زیبایی رو تو سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دیدم
اولا : می خواستم بدونم که ایا قالب های ارائه شده این سایت با نرم نرم افزار جولای فارسی 1.6 که من از سایت مامبو لرن داونلود کرده ام سازگار می باشد یا نه؟
ثانیا : می تونم از joomla انگلیسی واسه ساخت یک سایت دو زبانه فارسی نگلیسی استفاده کنم؟ یا حتما باید joomla فارسی استفاده کم
سوما : اصولا چند نوع جوملا فارسی وجود داره ؟ و چه فرق اساسی با جوملا اورجینا انگلیسی دارند. اگه امکانات تنظیم زبان تو جوملا اورجینال هست چه نیازی به جوملا فارسی داریم؟
ممنون
mersad
02-21-2011, 04:34 PM
دروود
به مامبولرن خوش امدید
جوملا یه سیستم مدیریت محتوا هست مثل مامبو مثل دیتالایف مثل نیوک و ...
جوملا یه سیستم جهانی هست و یک سری سایت های ایرانی اقدام به بومی سازی این مورد کردند و بعضی از سایت ها یا تیمها در داخل اون تغییرات هم ایجاد میکنند که مشکلاتی رو هم به بار میاره و ...
برای دو زبانه کردن سایت جوملایی خودتون در جوملا 1.6 نیازی به کاری نیست این مورد به صورت دیفالت امکان پذیر هست
ما برای تبلیغات و خیلی مسائل دیگه نمیگیم ولی تجربه ثابت کرده که بهترین جوملا ارائه شده جوملا مامبولرن هست که بی هیچ تغییری در دست دوستان قرار میگیره
شاد و سلامت در پناه ایزد
taher1360
02-21-2011, 08:37 PM
مرصاد عزیر
با تشکر از خوش آمد گویی شما و تبریک به اینکه سایت واقعا خوبی دارین
من جواب دو تا سوال را نگرفتم :
1- اینکه برای طراحی سایت دو زبانه، از جوملا 1.6 فارسی بهتره استفاده کنم یا جوملا 1.6 انگلیسی ؟
2- قالب های ارئه شده تو سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اقای کبیری آیا با جوملا 1.6 فارسی مامبو لرن سازگار هست؟ چون من می خوام اقدام به خرید چند تاشون بکنم ؟ قالب های زیبایی دارن.
ممنون
sahama
02-21-2011, 09:00 PM
قالب های جوملا 1.5 با جوملا 1.6 سازگاری کامل ندارند و باید سازگار بشند
اگر جوملا فارسی نصب کنید خودش جوملا انگلیسی رو هم داره اما اگر جوملای اگلیسی نصب کنید باید بعدا فکری برای فارسی سازیش کنید
اما به نظر من صبر کنید تا جوملا 1.6 مامبولرن منتشر شه
torghoundy
02-21-2011, 09:29 PM
مرصاد عزیر
با تشکر از خوش آمد گویی شما و تبریک به اینکه سایت واقعا خوبی دارین
من جواب دو تا سوال را نگرفتم :
1- اینکه برای طراحی سایت دو زبانه، از جوملا 1.6 فارسی بهتره استفاده کنم یا جوملا 1.6 انگلیسی ؟
2- قالب های ارئه شده تو سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اقای کبیری آیا با جوملا 1.6 فارسی مامبو لرن سازگار هست؟ چون من می خوام اقدام به خرید چند تاشون بکنم ؟ قالب های زیبایی دارن.
ممنون
سلام
تشکر از لطف شما.
جوملا 1.6 فارسی مامبولرن هنوز منتشر نشده ، پیشنهاد ما برای سایت های فارسی استفاده از نسخه های فارسی جوملاست چرا که برای زبان فارسی بومی سازی شده اند. اگر یکی از زبان های سایت شما فارسی خواهد بود ، پیشنهاد میشه مدت کمی صبر کنید تا جوملا 1.6 مامبولرن منتشر بشه و اما اگر قصد استفاده از زبان فارسی رو در سایت خود ندارید می توانید از نسخه انگلیسی کنونی استفاده کنید.
قالب های جوملا 1.5 به صورت پیشفرض برای جوملا 1.6 بهینه سازی نشده اند.
در مورد سایت جوملآرت فارسی هم به دلیل اینکه یک وب سایت شخصی و متعلق به جناب کبیری عزیز می باشد در انجمن در موردش بحث نمی کنیم و بهتره از طریق بخش ارتباط با مای همون سایت پیگیر سوالاتتون باشید و در خواست کنید تا در صورت امکان قالب های دلخواه رو برای شما جهت استفاده در جوملا 1.6 بهینه سازی کنند.
اگر سوال دیگری هم مربوط به مباحثی که در مامبولرن پیگیری میشه داشتید در خدمتتون هستیم.
موفق باشید.
taher1360
02-22-2011, 06:02 AM
با تشکر از دوستان
جوملا 1.6 کی منتشر میشه ؟
تا اخر سال نسخه کاملش در می یاد؟
مهدی.
02-22-2011, 09:40 AM
سلام
انشاالله سعی میکنیم بزودی جوملا 1.6 فارسی را در اختیار هموطنان عزیزمان قرار دهیم. اخبار مامبولرن را دنبال کنید.
یا حق
taher1360
02-24-2011, 12:34 PM
ممنون از پاسخ های خوب شما
دو سوال دیگه :
1- دوستی دارم که الان یک سات فارسی با جوملای انگلیسی واسه خو داره . و میگه میشه با جوملای انگلیسی 1.6 یک سایت دو زبانه ایجادکرد. آیا گفت ایشون درسته؟
2- وقتی میگین برای فارسی بومی سازی شده یعنی چه امکاناتی داره که جوملای انگلیسی اون امکانا رو واسه فارسی نداره؟
3- چطور می تونیم طراحی سایت رو واسه یک سایت دو زیانه با جوملای فارسی 1.5 شروع ؟ فرقی با شروع تک زبانه داره؟
بابد تغییراتی رو تو هاست بدم؟
امیدوارم جوملای 1.6 فارسی زود در بیاد..
مهدی.
02-24-2011, 04:26 PM
1-جوملا 1.6 سایتی دو زبانه را به شما امکان ایجاد میدهد ولی باز هم به نظر میاد استفاده از جومفیش به این منظور بهتر باشد ! (هنوز بکلی بررسی نکردم که بتونم در اینباره ۱۰۰ درصدی پاسخ دهم)
2-مواردی از قبیل ویرایشگر - تاریخ جلالی - ماژولهای کاملاً فارسی و مواردی دیگر !
3-با جوملا 1.5 از کامپوننت جومفیش استفاده کنید تا سایتی دوزبانه داشته باشید ! فرقش هم اینه که شما سایتتون رو دو زبانه خواهید داشت !! از نظر هاستینگ خیر مگر اینکه کامپوننت SEF404 رو نصب کرده باشید که در اون لحظه باید کمی در فایل htaccess تغییرات انجام دهید و برخی فایلهای کدنویسی را ویرایش کنید !
جوملا 1.6 فارسی حاضر است و بزودی منتشر خواهد شد. اخبار مامبولرن را دنبال نمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
yaser1
05-20-2011, 06:24 AM
سلام
من از اون joomlart.ir قالب ja Berly رو خریدم. در مورد سازگاریش مشکلی ندیدم. اما پشتیبانیش افتضاحه! یک هفته است جواب دو تا ایمیل رو نمیدن
mersad
05-20-2011, 07:22 AM
دروود
دوست عزیز اینجا به نظر شما این جا مکان مطرح کردن این مسئله هست ؟! شما باید مشکل خودتون رو در انجمن مربوط به خود سایتی که خریداری نمودید پیگیری کنید نه در این جا !!!
لطفاً اصول اخلاقی رو رعایت بفرمائید
شاد و سلامت در پناه ایزد
yaser1
05-21-2011, 07:50 AM
سلام
مرصاد جان اگه منظورت با منه، و بازم اگه برخلاف قوانین انجمن عمل کردم، از همه اعضا عذر میخوام
کسی سئوالی پرسید منم اونچه که می دونستم برای اینکه میخواستم به دردسر نیافتد (یا حداقل اینکه از قبل آگاه باشه) را بهش گفتم
به همین دلیل، بنظرم من بی اخلاقی نکردم. مثلا شما اگه بروید پیش نمایندگی سامسونگ و سر صحبت باز بشه و بگید خدمات ال جی خوب نیست، بی اخلاقیه؟
mersad
05-21-2011, 08:16 AM
اینگونه مسائل رو نباید در مکان عمومی اعلام کنید !
میتونستید با یک پیغام خصوصی این موضوع رو به ایشون اطلاع بدید !!
بهتر نبود ؟!!!
شاد و سلامت در پناه ایزد
yaser1
05-21-2011, 04:46 PM
سلام
آقا مرصاد، من که دلیل حساسیت شما رو روی اون شرکت نفهمیدم.
اما بخاطر روی گلت (که ندیدمش) ، بروی چشم!
mohammad55
05-23-2011, 11:04 AM
1-جوملا 1.6 سایتی دو زبانه را به شما امکان ایجاد میدهد ولی باز هم به نظر میاد استفاده از جومفیش به این منظور بهتر باشد ! (هنوز بکلی بررسی نکردم که بتونم در اینباره ۱۰۰ درصدی پاسخ دهم)
2-مواردی از قبیل ویرایشگر - تاریخ جلالی - ماژولهای کاملاً فارسی و مواردی دیگر !
3-با جوملا 1.5 از کامپوننت جومفیش استفاده کنید تا سایتی دوزبانه داشته باشید ! فرقش هم اینه که شما سایتتون رو دو زبانه خواهید داشت !! از نظر هاستینگ خیر مگر اینکه کامپوننت SEF404 رو نصب کرده باشید که در اون لحظه باید کمی در فایل htaccess تغییرات انجام دهید و برخی فایلهای کدنویسی را ویرایش کنید !
جوملا 1.6 فارسی حاضر است و بزودی منتشر خواهد شد. اخبار مامبولرن را دنبال نمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
امیدوارم هرچه زودتر جوملای 1.6 توسط مامبو ارائه شود.. بنده که همچنان منتظرم..
با اینکه علاقهً وافری به نصب جوملای جدید دارم اما نمیتونم ریسک کنم و از جای دیگری بجز مامبو انرا نصب کنم
ای کاش محدوده ای برای این به زودی مشخص میکردید.. مثلا طی دو یا 3 ماه اینده..بلکه نقطه ی امیدی برای ما باشد
سپاس
hamidy
05-23-2011, 12:24 PM
با اینکه علاقهً وافری به نصب جوملای جدید دارم اما نمیتونم ریسک کنم و از جای دیگری بجز مامبو انرا نصب کنم
ای کاش محدوده ای برای این به زودی مشخص میکردید.. مثلا طی دو یا 3 ماه اینده..بلکه نقطه ی امیدی برای ما باشد
سپاس
جوملا فارسی تیم مامبولرن منتشر شده
لینک دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
delfanatash
05-23-2011, 12:25 PM
درود
نسخه مامبو لرن که منتشر شد عزیز
از اینجا دانلود کن:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
hamidy
05-23-2011, 12:29 PM
سلام
آقا مرصاد، من که دلیل حساسیت شما رو روی اون شرکت نفهمیدم.
اما بخاطر روی گلت (که ندیدمش) ، بروی چشم!
دوست عزیز حساسیتی روی شرکت نیست. همونطور که مرصاد جان فرمودند. جای طرح این موضوع اینجا نبود.
قوانین انجمن:
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
mohammad55
05-23-2011, 04:45 PM
سپاس
ای کاش دکمه تشکری برای قدردانی نیز وجود داشت
به هر روی متشکرم
yaser1
05-25-2011, 05:34 AM
سپاس
سلام
آقایmohammad55 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ارتباط بحث شما با این مبحث چی بود؟ از دوستان تیمهم تعجب می کنم بدون هرگونه تذکر، بحث انحرافی ایشان را دنبال کردند!
مهدی.
05-25-2011, 08:34 PM
سلام
تنبه کنیم یعنی یاسر جان ؟ :دی =))
به هر حال بهتره که کاربرها خودشون بدونن چیکار کنن. برای ما هم فرقی نمیکنه کی چی بگه و کجا بگه ! اگر به کسی تذکری داده میشه شک نکنید در درجه اول برای خود همون فرد احترام قائلیم که بهش گوشزد میکنیم. فکر نمیکنم لازم باشه کسی ناراحت بشه یا ... .
برخی موارد رو باید حساسیت نشون داد و برخی موارد رو گاهی میشه حساس نشد. سیاستها مشخص هستند و طبق سیاستها عمل میشه.
ابن تاپیک هم دیگه فکر میکنم بحثش تموم شده و لطفاً بحث غیر مرتبط در این تاپیک ادامه پیدا نکنه که شرمنده هیچ کدام از دوستان نشیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
yaser1
05-27-2011, 02:07 PM
سلام
مهدی جان هر جور صلاح میدونید
یک زمانی توی انجمن (مامبولرن) مدیران خیلی به این مسئله (انحراف تاپیک از موضوع اصلی) حساس بودند و الحق هم کار درستی به نظر می اومد
والامر الیکم !
من از این تاپیک رفتم!
مهدی.
05-27-2011, 08:21 PM
سلام
مهدی جان هر جور صلاح میدونید
یک زمانی توی انجمن (مامبولرن) مدیران خیلی به این مسئله (انحراف تاپیک از موضوع اصلی) حساس بودند و الحق هم کار درستی به نظر می اومد
والامر الیکم !
من از این تاپیک رفتم!
هنوز هم به این موضوع حساس هستیم و این مورد رو من نقض نکردم ! برخی موارد ولی زیاد حساس شدن صحیح نیست.
ممنون که به خودتون و درجه بعدی به ما احترام میگذارید.
ای کاش همه منطقی بودند مانند شما
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
Siam@k
06-08-2011, 09:46 PM
با سلام خدمت دوستان
من یکی از قالبهای مجانی جوملا آرت رو دانلود و نصب کردم و حالا میخام با حفظ کپی رایت چند خط به اون اضافه کنم اما فایل رو پیدا نکردم لطفا منو راهنمایی کنید که کدوم فایل رو باید ادیت کنم .
دمو قالب : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دانلود قالب : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
06-09-2011, 06:15 AM
سلام
چند خط به کجا اضافه کنید ؟! به کپی رایت ؟ به کد ؟ به css ؟! به توضیحات xml ؟ ؟! به ... ؟
لطفا سوال خود را واضح مطرح کنید
یا علی
babesanz
06-14-2011, 03:53 PM
سلام منهم از پشتیبانی Joomlart خیلی ناراضی ام پول رو خوب میگیرین اما سرویس اصلا" برخلاف مامبولرن
حالا یکی توسر وب سایتم میزنم یکی تو سر سایت قدیمیم که موندم چه کنم دیتا هام از دست نره
sahama
06-14-2011, 04:36 PM
پشتیبانی قالبهای جوملا آرت مربوط به مسئولین همون سایته ولی اگر در مورد جوملا مشکل دارید سوال بفرمایید تا در صورت توانایی جوالبگو باشیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.