PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمیتواند تابع ایمیل را فراخوانی نماید

KIMYA
02-22-2011, 07:37 AM
وقتی میخوام یه کاربر جدید سا خته میشه با خطای نمیتواند تابع ایمیل را فراخوانی نماید مواجه میشم این خطا رو در تماس با ما هم دارم ایراد کجاست و چه جوری حل کنم

sahama
02-22-2011, 07:59 AM
تنظیمات مربوط به smtp رو انجام بدید
برای راهنمایی توی انجمن جستجو کنید به جواب می رسید

KIMYA
02-22-2011, 02:50 PM
من این تنظیمات رو انجام دادم هنوز مشکل دارم یه چیزی هست من فایلها ی جوملا رو تو یه پوشه به اسم sama در ریشه سایت آپلود کردم .آیا مسیر فرستادن نامه عوض میشه

مهدی.
02-22-2011, 03:56 PM
سلام

دوست عزیز SMTP را به درستی ست کنید مشکلی نخواهید داشت !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

KIMYA
02-23-2011, 06:45 AM
var $mailer = 'smtp';
var $mailfrom = 'administrator@domainname.ir';
var $fromname = 'site name¯';
var $sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
var $smtpauth = '1';
var $smtpsecure = 'ssl';
var $smtpport = '25';
var $smtpuser = 'administrator@domainname.ir';
var $smtppass = 'pass';
var $smtphost = 'mail.domainname.ir';

من همه این تغییرات رو دادم حتی با smtpHost =local host هم تست کردم ولی مشکل حل نشد بازم میگه نمیتواند به هاست smtp شود نمیدونم دیگه باید چیکار کنم

KIMYA
02-23-2011, 05:55 PM
من مشکلم با تابع ایمیل حل شد من smpt port رو خالی میزارم . احتمالا بقیه هم ممکنه با پورت مشکل داشبه باشن. بهر حال از همه بابت کمکتون ممنون.
اما سوالم:
مشکل من با قسمت تماس باما همچنان هست و اون اینکه وقتی یکی ایمیل میزنه نمیدونم کجا میره .از قسمت تابزارها/خواندن پیغامها رو چک کردم و حتی ایمیل رو هم بررسی کردم خبری از پیغام نیست . این در حالیکه سیستم گفته از ایمیل شما سپاسگذاریم

مهدی.
02-24-2011, 04:12 PM
در فرم تماس با ما برای هر تماس یک ایمیل از شما خواسته شده. فرم بعد از پر کردن و ارسال به آدرسی که در آنجا تعیین شده ارسال میشود.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

KIMYA
02-24-2011, 06:08 PM
میشه لطف کنین بگین دقیقا این ادرس رو کجا تعریف میکنیم کامپونننت/ تماس ها / تماس جدید/ اطلاعات ایمیل؟

وقتی از قسمت لینک به کاربر، Admin رو انتخاب میکنم بازم ایمیلم به ادرس اون نرفته

**
دو پست شما یکی شد.

مهدی.
02-25-2011, 12:13 AM
در فرم تماس با ما برای هر تماس یک ایمیل از شما خواسته شده. فرم بعد از پر کردن و ارسال به آدرسی که در آنجا تعیین شده ارسال میشود.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست