PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همیشه با قالب های کمی پیچیده این مشکل هست چطور باید حل ش

mercol30
02-24-2011, 07:15 AM
سلام من این قالب را که رایگان هم هست از این آدرس دانلود کردم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
قالب رایگان وسطی با نام Simple RPL ......
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ولی وقتی آن را در جوملا به کار می برم در قسمت نمایش سایت خیلی به هم ریخته و بر عکس دموی آن می آید و اصل می خواهم بدانم این که ماژولی ندارد همراه با قالبش چطور باید قالب در پیش نمایش شبیه آن در بیاید هم در جوملای فارسی تستش کردم و هم در جوملای انگلیسی هر دو همینطور به هم ریخته است من شدیدا با این قالب ها مشکل دارم نمی دانم چرا شبیه قالب سایت در نمی آید خواهشن یک راهنمایی جامع کنید تا من مشکلم برای همیشه حل شود همیشه مجبور بودم از قالب های خیلی ساده استفاده کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)