PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در زيرمنوهاي قالب انگليسي

imanghafari
02-27-2011, 08:33 AM
سلام دوستان. خسته نباشيد.
من قالب network_v2 رو از سايت جومينا دانلود كردم و اون رو به دو زبان فارسي و انگليسي در يك وب سايت دوزبانه استفاده كردم. براي منوها هم از كامپوننت lxmenu استفاده كردم. ولي در سايت انگليسي منوها و زيرمنوها در زير موقعيت ها قرار مي گيرد.
آدرس سايت ها به شرح زير است:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
درسايت فارسي مشكلي نيست.
فايل قالب رو هم ضميمه كردم.

نميدونم z-index مربوط به كدوم قسمت فايل css رو تغيير بدم.
درصورت امكان اين مشكل را بررسي كنيد.
ممنون از لطفا شما عزيزان

sahama
02-27-2011, 10:32 AM
والا اینی که من دیدم هم فارسی مشکل داشت هم انگلیسی

imanghafari
02-28-2011, 04:42 AM
والا اینی که من دیدم هم فارسی مشکل داشت هم انگلیسی

اگر راهکار ارائه کنید من بیشتر ممنون میشم
تشکر فراوان

behzadbusiness
02-28-2011, 08:49 PM
دوستان من هم به مشکل دوستمون دچار هستم یعنی زیر منو ها در جای خودشون نیستن کسی میدونه کجا رو ادیت کنم؟ اینم آدرس :
behtarinhaaa.com/site

** حذف لینک

مهدی.
02-28-2011, 10:07 PM
دوستان من هم به مشکل دوستمون دچار هستم یعنی زیر منو ها در جای خودشون نیستن کسی میدونه کجا رو ادیت کنم؟ اینم آدرس :
behtarinhaaa.com/site

سلام

قالب شما یک قالب تجاری است و در انجمن مامبولرن به سوالات اینچنینی پاسخ داده نمیشود ! لطفاْ قوانین را یکبار مطالعه فرمایید. با پشتیبانی طراح قالب خود در ارتباط باشید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست