ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در استفاده از اسکریپت انقال فایل

hapoogoon
02-28-2011, 03:26 PM
سلام به همگی . من از اسکریپتی که برای انتقال فایلهای جوملا به هاست در چند ثانیه بود استفاده کردم و روی دوتا هاست متحان کردم اما این ارور رور میدخ :

در حال بارگزاری بسته...
امکان باز کردن بسته نصبی وجود نداشت. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
If you see a PHP warning message above regarding &quot;php_network_getaddresses: getaddrinfo failed&quot;, check whether allow_url_fopen is set to On in php.ini, and try to restart your web server

لطفا کمک کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;(

مهدی.
02-28-2011, 03:53 PM
سلام

دوست گرامی شما قبلاً این مشکل رو در تاپیک دیگری (اصلی) مطرح کردید ! لطفاً قوانین را مطالعه نمایید !

ارائه دهنده اسکریپت مربوطه در اولین فرصت به شما پاسخ خواهد داد ! اما شما تا آنزمان میتوانید خودتنا بصورت دستی و عادی فایل را آپلود نمایید ! نیازی نیست حتماً اینکار را شما انجام دهید !

تاپیک قفل شد تا در همان تاپیک اصلی بحث را دنبال نمایید ! لطفاْ از ایجاد تاپیکهای مشابه خودداری نمایید و طبق قوانین در انجمن فعالیت نمایید در غیر اینصورت با شما برخورد جدیتری خواهد شد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست