توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آرشیو فارسی و شمسی
velayat
03-01-2011, 08:26 AM
سلام به دوستان
چطور درجوملا می توان در بخش آرشیو اسامی ماه و سال را فارسی و شمسی داشت
یااباصالح المهدی ادرکنی
mamool62
03-01-2011, 09:52 AM
سلام
شما اگر از جوملای سایت joomla.ir استاده کنید ، قسمت آرشیو اونها فارسی هست
موفق باشید
یا علی
velayat
03-01-2011, 10:26 AM
سلام
خیلی ممنون از راهنمایی شما.سایت من آماده شده اگر بخواهم دوباره نصب کنم کلی از وقتم به هدر رفته .بخش آرشیو جوملای مامبولرن رو نمیشه فرسی کرد.
یا علی(ع)
sahama
03-01-2011, 04:14 PM
برای تغییر از هر نسخه به نسخه گروه دیگه کافیه نسخه مورد نظر رو توی هاست اکسترکت کرده تا فایل ها جایگزین بشند
علیرضا
03-02-2011, 02:49 AM
سلام
و در ادامه بگم که بعد از اکسترکت پوشه installation رو پاک کنید.
یا علی
velayat
03-02-2011, 06:33 AM
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند.یه سئوال می مونه اون هم اینکه با اکسترکت کردن همه فایل های جدید به جای قدیم افزونها یا تنظیمات قبلی دچار مشکل نمیشه.فایل های خاصی هست که فقط اون ها رو جایگزین کنیم؟
بازهم تشکر
sahama
03-02-2011, 09:47 AM
تنظیمات تغییر نمی کنند ولی جوملای شما به جوملای قارسی شده سایت دیگری تبدیل می شه
Es Queen
05-29-2011, 05:57 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه کار با جوملا را شروع کردم و مدیریت سایتی که برای موسسه خیریه بنیاد همدلان کودک ساخته شده را بعهده دارم متاسفانه در آن به یک مشکل برخوردم
بخش آرشیو میلادی است و اصلاًUser Friendlyنیست
لطفاً کمکم کنید
آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است
با تشکر فراوان از توجه شما :)
مهدی.
05-29-2011, 09:16 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه کار با جوملا را شروع کردم و مدیریت سایتی که برای موسسه خیریه بنیاد همدلان کودک ساخته شده را بعهده دارم متاسفانه در آن به یک مشکل برخوردم
بخش آرشیو میلادی است و اصلاًUser Friendlyنیست
لطفاً کمکم کنید
آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> است
با تشکر فراوان از توجه شما :)
سلام - خوش آمدید
!! لطفاً برای سوال خود یک تاپیک جداگانه بزنید و در یک تاپیک مجزا سوال خود را دنبال کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.