PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول تصویر تصادفی _ mod_random_image

ahora7
03-06-2011, 09:33 PM
سلام. در ماژول تصویر تصادفی چه کار باید کرد که وقتی روی عکس کلیک میکنیم دقیقا همان عکس کوچک باز شود و بزرگ نمایش داده شود؟
چه آدرسی باید در بخش لینک بدهیم؟
سپاس از لطف شما

*نوع نوشته شما اصلاح شد.

mersad
03-06-2011, 09:46 PM
دروود

از افزونه تصویر تصادفی دیفالت جوملا استفاده میکنید !؟
بیشتر و واضح تر توضیح بدید و ترجیحاً با نمونه

شاد و سلامت در پناه ایزد

ahora7
03-07-2011, 04:00 AM
سلام دوست گرامی و سپاس از توجه شما
بله از همان دیفالت جوملا هست فکر کنم.
چون روی کامپیوتر نصب هست نمیتونم بهتون نشون بدم. روی سایت نیست.
بنده پوشه تصاویر رو بهش دادم و در صفحه اصلی سایتم یک تصویر با عرض 170پیکسل هم بطور تصادفی میاره اما توی فیلد زیری اون که نوشته آدرس لینک نمیدونم چه دستوری باید وارد کنم که روی همون تصویر که کلیک بشه همون رو بزرگ نشون بده. وقتی آدرس پوشه رو بزارم اگر کلیک کنیم میره توی پوشه و عکسهام رو بصورت فهرستی و درختی نشون میده که این درست نیست.
???

ahora7
03-07-2011, 04:08 AM
سلام دوست گرامی و سپاس از توجه شما
بله از همان دیفالت جوملا هست فکر کنم.
چون روی کامپیوتر نصب هست نمیتونم بهتون نشون بدم. روی سایت نیست.
بنده پوشه تصاویر رو بهش دادم و در صفحه اصلی سایتم یک تصویر با عرض 170پیکسل هم بطور تصادفی میاره اما توی فیلد زیری اون که نوشته آدرس لینک نمیدونم چه دستوری باید وارد کنم که روی همون تصویر که کلیک بشه همون رو بزرگ نشون بده. وقتی آدرس پوشه رو بزارم اگر کلیک کنیم میره توی پوشه و عکسهام رو بصورت فهرستی و درختی نشون میده که این درست نیست.
???

یه سوال دیگه اینکه ماژولی که دقیقا شبیه همین فروم جوملا باشه که بشه تصویر انتخاب کرد و افراد فعال نشون داده بشن و خلاصه با امکانات بالا رو کجا میشه پیدا کرد و دانلود کرد
mersad
03-07-2011, 06:08 AM
در مورد سوال اولتون این که شما باید در قسمت لینک ادرس عکس ادرس وب لینک قرار بدید
( میتونید ادرس انحصاری تصویر خودتون رو بدید مثال : yoursite/images/yourpic.jpg)

در مورد سوال دوم هم سوال خودتون رو با توضیح بیشتر و ترجیحاً با نموونه در تاپیک جدید مطرح کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

ahora7
03-08-2011, 05:43 AM
نه.. اینکاری که شما میگی نمیشه. اسم این بخش تصویر تصادفی هست. بنده میخوام هر بار که به سایت سر بزنن یه عکس نمایش داده بشه و روی عکس کوچیک که کلیک کنن بزرگش هم نشون داده بشه. مسئله اینه که اگر آدرس لینک یه عکس خاص رو بزاریم هر عکسی که بیاد و روش کلیک کنن خب فقط همون عکس که آدرس دادیم نوشن داده میشه. باید یه دستور دیگه باشه. یه آدرس خاص حتما ???

mersad
03-08-2011, 06:28 AM
سوال و توضیحات شما اصلاً برای من واضح نیست
واضح تر توضیح بدید و ترجیحاً نمونه ای رو هم معرفی کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

ببینید این افزونه به شما کمکی میکنه ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mlld2VkIjtpOjI7czo1OiJ2aWV3cyI7aTozO3M6Nzoidmlld2l uZyI7aTo0O3M6NToiJ3ZpZXciO2k6NTtzOjU6InZpZXcnIjtpO jY7czo2OiJ2aWV3cyciO2k6NztzOjY6InZpZXcnLiI7aTo4O3M 6NjoiJ3ZpZXcnIjtpOjk7czo1OiJpbWFnZSI7aToxMDtzOjY6I mltYWdlcyI7aToxMTtzOjY6ImltYWdlJyI7aToxMjtzOjc6Iml tYWdpbmciO2k6MTM7czo4OiInaW1hZ2UnLCI7aToxNDtzOjY6I idpbWFnZSI7aToxNTtzOjc6ImltYWdlJ3MiO2k6MTY7czo3OiJ pbWFnZXMnIjtpOjE3O3M6NToiaW1hZ3MiO2k6MTg7czo2OiJpb WFnZWQiO2k6MTk7czo4OiInaW1hZ2VzJyI7aToyMDtzOjc6Iid pbWFnZSciO2k6MjE7czoxMDoidmlldyBpbWFnZSI7fQ%3D%3D

شاد و سلامت در پناه ایزد

ahora7
03-08-2011, 07:22 AM
تشکر. حالا وقتی سایت را بارگزاری کردم مزاحم میشم و توضیح میدم.

اما مشکل دارم با منوها.

بنده در صفحه اصلی یک لیست منوهای اصلی دارم که یک منو رو نوشتم کمیته ها و خدمتها و نمایش مطالب خاص رو بهش اختصاص دادم تا یه نوشته از مطالبم رو نمایش بده. میخوام وقتی روی این منو کلیک کنن وارد همون مطلب بشن. تا اینجا مشکلی نیست. اما میخوام وقتی وارد این صفحه میشن دیگه منوهای اصلی من تغییر کنه. میخوام فقط صفحه اصلی بمونه اما منوها عوض بشه و منوهای جدید بزارم. مثلا
صفحه اصلی
کمیته نشریات
کمیته سایت
کمیته اطلاع رسانی
و ...

باید چیکار کنم؟ :-[
هنگ کردم بس که همه ی منوها رو تست کردم

از لطف و محبتت ممنونم که وقت میزاری. اجرت با خدای مهربان

mersad
03-08-2011, 07:33 AM
سوال جدید خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد