PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی فارسی کردن محیط SMF

mohammadkiani
03-08-2011, 12:28 PM
سلام دوستان
من انجمن ساز SMF را نصب کرده ام و مشکلی در این رابطه ندارم.هم چنین از سایت رسمی آن ، در بخش Language زبان Persian و UTF-8 را دانلود نموده ام.

اما مشکل من این جا هست که چگونه یا از کجا این بسته را نصب کنم ؟ آیا هر دو بسته را باید نصب کنم ؟ و بعد از نصب بسته ، چگونه زبان انجمن را به فارسی تغییر دهم؟

با تشکر

Majid1889
06-08-2011, 06:01 PM
با اجازه این پست اینجا باشه
تا من برم یه اس ام اف نصب کنم
توسط کلمات بهتون بگم
نصب کردم پستم رو ویرایش می کنم
یا علی

Majid1889
06-08-2011, 06:52 PM
نمی دونم چرا ویرایش نشد
حالا عیبی نداره
من کارم تموم شد
بگم ؟ میگم .
1- اولین کار اینه که بری از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بسته به نسخه ی اس ام افت بسته ی زبان دانلود کنی ( یکیشون رو . پیشنهاد میشه اونایی که UTF8 هست رو دانلود نکنی )
2- این بسته رو همراه با فایل نصب اس ام افت آپ کن رو هاست
3- هر جفتش رو اکسترکس کن ( اول فایل نصب . بعد بسته ی زبان )
4- حالا برو از زبان شیرین پارسی لذت ببر
نکته : بعضی مواقع بعد از این عملیات زبان پارسی نمیشه که باید اینکار رو کرد :
Admin-->نمی دونم چرا ویرایش نشد
حالا عیبی نداره
من کارم تموم شد
بگم ؟ میگم .
1- اولین کار اینه که بری از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بسته به نسخه ی اس ام افت بسته ی زبان دانلود کنی ( یکیشون رو . پیشنهاد میشه اونایی که UTF8 هست رو دانلود نکنی )
2- این بسته رو همراه با فایل نصب اس ام افت آپ کن رو هاست
3- هر جفتش رو اکسترکس کن ( اول فایل نصب . بعد بسته ی زبان )
4- حالا برو از زبان شیرین پارسی لذت ببر
نکته : بعضی مواقع بعد از این عملیات زبان پارسی نمیشه که باید اینکار رو کرد :
Admin-> Configuration--> Languages...--> Settings--> Default Forum Language--> English Ro Tabdil Mikoni Be persian
سوالی نیست عزیز ؟
خدایی زیاد وقت برد .;)
یا علی
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> )