توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Cpanel در لوکال
mahsa.n
03-14-2011, 05:18 AM
سلام
جه طوری میتونم در لوکال وارد cpanel بشم؟
abdulhalim
03-14-2011, 06:02 AM
اگر منظورتون اينه كه چطوري وارد لوكال هاست بشيد كه بايد اول سرورت رو راه اندازي كني ، مثلا با Wamp يا Xamp يا هرچيز ديگه ... بعد ميتونيد توي مرورگرت تايپ كني 127.0.0.1 تا وارد قسمت لوكال هاست بشي .. همينطور ميتوني بجاي آي پي بنويسيد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> // localhost
mahsa.n
03-14-2011, 06:09 AM
منظورم این نبود
من میخوام سایت رو از سرور به لوکال منتقل کنم ، کامپوننت akeeba رو در نصب کردم و از سایت بک آپ گرفتم برای اینکه بتونم اون رو
در لوکال restore کنم باید وارد کنترل پنل لوکال بشم . چه طوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
abdulhalim
03-14-2011, 06:17 AM
ببينيد شما اول بايد كامپيوترت رو حالا ويندوز يا لينوكس يا هرچيز ديگه ي كه هست تبديل به سرور كنيد ، اگر لينوكسه كه خودش پي اچ پي و ماي اسكيو ال و آپاچي رو داره فقط بايد فعالش كني تا سيستمت به سرور تبديل بشه ، اگر هم ويندوز هست يكي از برنامه هايي مثل WAMP يا XAMP يا چيزاي ديگه كه موجود هست رو دانلود كنيد ، مثلا WAMP كه راحت تر هست و خودمم كار ميكنم ، دانلود كن و نصب كه كردي آپاچي و اسكيوئل و پي اچ پي رو نصب ميكنه ، اونوقت شما با فعال كردن اين نرم افزار سيستمت ميشه سرور ، بعد ميتوني جوملا رو نصب كني ... آي پي 127.0.0.1 رو هم بزني ميتوني جوملا يا هر چيز ديگه كه تحت اين نرم افزار كار ميكنه رو نصب كني ، خيلي ساده است ، اگر از ديتا بيست بك اپ گرفتي از PHP My admin ميتوني بك آپت رو برگردوني ، اگر هم با كامپوننت چيزي بك آپ گرفتي بايد اول جوملا رو نصب كني و كامپوننت رو هم نصب كني از اونجا ريستور كني
چقد حرف زدم
mahdi.manian
03-14-2011, 06:22 AM
در لوکال هاست cpanel وجود ندارد بلکه شما با نصب WampServer در هارد کامپیوتر خود می توانید فایل ها را در پوشه ای به نام www
کپی کنید و با اضافه کردن آدرس آن به localhost وارد آن آدرس شوید مثلا شما می خواهید یک فایل php یا html را در سیستم خود
اجرا کنید. localhost/example.php
همچنین می توانید در لوکال هاست دیتابیس ایجاد کنید و از طریق phpmyadmin آن را ویرایش کنید.
من به شما پیشنهاد می کنم که WampServer را دانلود و نصب کنید.بعد از نصب آن یک آیکون در taskbar شما قرار می گیرد و شما
می توانید از طریق آن دیتابیس ها و phpmyadmin و mysql و php و apache و برنامه ی مدیریت محتوای خود را مدیریت کنید.
mahdi.manian
03-14-2011, 06:25 AM
اگر شما از سایتتان بک آپ گرفته اید کارتان راحت است و باید آن را در پوشه ی www اکسترک کنید و حالشو ببرید. (البته اگر شما WampServer را نصب کرده باشید)
mahsa.n
03-14-2011, 06:36 AM
دوستان عزیز ممنون که اینقدر باحالین
من یه سایت روی هاست دارم خوب توجه کنین هاست
من wamp , جوملا رو لوکال در سیستم دارم و باهاش کا رمیکنم
تمام مطالب در هاستم رو بک آپ گرفتم (با akeeba ) حالا چه طوری اونو توی لوکال restore کنم؟
mahdi.manian
03-14-2011, 06:46 AM
شما از مطالب سایتتان (دیتابیس)بک آپ گرفته اید؟
می خواهید مطالب سایت را در لوکال restore کنید؟
---
فکر کنم باید از یک کامپننت دیگر برای restore کردن فایل استفاده کنید.
موفق باشید.
*دو پست شما یکی شد.
mahsa.n
03-14-2011, 06:53 AM
وقتی با akeeba بک آپ میگیری از کل سایت (مطالب ، بانک ها و ....) بک آپ میگیره و یه فایل با پسوند jpa. بهت میده که باید اونو دانلود کنی .
torghoundy
03-14-2011, 09:40 PM
سلام
دوست عزیز لطفاً به قوانین توجه بیشتری بکنید و برای تاپیک هایی که ایجاد می کنید از عنوان مناسب استفاده کنید و قبل از ایجاد تاپیک کمی جستجو کنید:
انتقال سایت فعال جوملا به لوکال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%AA_%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84_%D8%AC%D9%88% D9%85%D9%84%D8%A7_%D8%A8%D9%87_%D9%84%D9%88%DA%A9% D8%A7%D9%84)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.