PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : lمشکل عجیب با ماژول custom

rezappp
03-22-2011, 05:09 PM
سلام
ماژول custom یا همون Html به صورت دستی ) یه هو به هم ریخته تمام مواردی که توش ایجاد کردم رو توی سایت به درستی نشون می ده اما وارد خود ماژول که میشی به هم ریخته هست حتی وقتی جدید ایجاد میکنی !!! میشه حذف کرد و دوباره نصب کرد این ماژول رو. صفحه به این شکل در میاد

جزئیات
نوع ماژول: custom
عنوان:
نمایش عنوان: خیر بله
فعال شده: خیر بله
موقعیت:

* advert1
* advert2
* advert3
* banner
* banner1
* banner2
* banner3
* banner4
* banner5
* banner6
* bottom
* bottom1
* bottom2
* bottom3
* breadcrumb
* col-mass1
* content-top
* copyright
* debug
* dinamod
* dinamod2
* dinamod3
* footer
* header
* inset
* left
* legals
* menu
* newsflash
* pathway
* right
* syndicate
* top1
* top2
* top3
* user1
* user10
* user12
* user13
* user14
* user16
* user19
* user2
* user20
* user3
* user4
* user5
* user6
* user7
* user8
* user9

ترتیب:
سطح دسترسی:
شناسه: 122
توضیحات: DESCMODCUSTOM
تخصیص منو
منوها: همه هیچ انتخاب گزینه (های) منو از لیست
انتخاب منو: صفحه اصلیاستان هرمزگان - تاریخچه استان - شهرستان ها - مشاهیر Ùˆ مفاخر - جاذبه های گردشگریمرکز خلیج فارس - تاریخچه - افتخارات - معرفی مدیر Ú©Ù„ - ساختار سازمانی - بانک اطلاعات هنر منداننگارخا٠†Ù‡Ø§Ø®Ø¨Ø§Ø± - اخبار مرکز - اخبار استاننقشه سایتارتباط با ما - ارتباط با مدیر Ú©Ù„ - ملاقات با مدیر کلآموزش Ùˆ پژوهشتغذيه Ùˆ سلامتموسيقي٠¾ÙŠÙƒ سلامتآموزش هاي مركزپژوهش هاي مركزMy Commentsمنوها - صفحه اصلی - استان هرمزگان - تاریخچه استان - شهرستان ها - مشاهیر Ùˆ مفاخر - جاذبه های گردشگری - مرکز خلیج فارس - تاریخچه - افتخارات - معرفی مدیر Ú©Ù„ - ساختار سازمانی - بانک اطلاعات هنر مندان - نگارخانه - اخبار - اخبار استان - اخبار مرکز - نقشه سایت - ارتباط با ما - ارتباط با مدیر Ú©Ù„ - ملاقات با مدیر Ú©Ù„
پارامترها
پارامترهای ماژول
پسوند کلاس ماژول
خروجی دستی

mhadaily
03-22-2011, 05:14 PM
سلام
از دیتابیس باید حذفش کنی

این شکلی که الان ظاهر شده یعنی خطایی وجود داره بهتره DISPLAY ERRORS را فعال کنی ببینی خطا از کجاست

rezappp
03-22-2011, 06:29 PM
سلام مجید جان من از قسمت ادمین پاکش کردم . حالا چجوری نصب کنم دوباره از کجا باید بگیرمش

torghoundy
03-22-2011, 08:21 PM
سلام
از داخل یک بسته جوملا از پوشه modules پوشه مربوط به این ماژول رو کپی کنید و به همون دایرکتوری در سایتتون منتقل کنید.

rezappp
03-22-2011, 08:26 PM
همین کار رو انجام دادم اما باز هم همینطوری بود. جدولش رو هم تو دیتابیس پیدا نکردم که از اونجا حذف کنمو شما میدونید به چه اسمی هست؟

torghoundy
03-22-2011, 08:34 PM
سلام
به اسم خود ماژول
mode_custom

rezappp
03-22-2011, 08:48 PM
نبود ! یک جوملای جدید نصب کردم و دیتابیس اون رو هم دیدم چنین چیزی نیست! شاید به یک اسم دیگست؟