توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پلاگین فارسی ساز Community Builder
mahdi.manian
03-24-2011, 12:29 AM
با سلام خدمت دوستان.
من Community Builder را نصب کردم و حالا می خواهم آن را فارسی کنم ولی یک مشکل وجود دارد و آن این است که وقتی می خواهم این پلاگین را نصب کنم می نویسد فایل نصبی xml در بسته وجود ندارد در حالی که یک فایل با نام farsi.xml در فایل زیپ نصبی من وجود دارد.
آن رابه صورت دستی نصب کرد ولی فایده ای نداشت.
البته من خود Community Builder را به صورت دستی نصب کردم و در حالت عادی نصب نمی شد.
لطفا راهنمایی ام کنید.
sahama
03-24-2011, 07:21 AM
عجب!!
چطور دستی نصب کردید؟
جداول پایگاه داده رو چکار کردید؟
فایل ایین افزونه باید اول روی کامیوتر اکسترکت بشه و بعد یکی از محتویالتشه که باید نصب بشه
این پلاگین نیست بلکه کامپوننته
مراحل دقیق گرفتن افزونه اینکه از کجا گرفتید و اونی که گرفتید اسمش چی بوده و روش نصب رو بذارید
mahdi.manian
03-24-2011, 09:06 AM
منظور از دستی این است که فایل اصلی را در هاست آپلود کردم و سپس آن را اکسترکت کردم و از طریق نصب در جوملا و نصب از آدرس پوشه آن را نصب کردم.
درضمن این پلاگین است و من از یکی از موضوعات شما دانلود کردم و فایلی در آن به نام farsi.xml وجود دارد که باید نصب شود ولی نصب نمی شود.
اگر الحاق فارسی ساز دیگری وجود دارد لطفا نام بنویسید.
ممنون :D
mersad
03-24-2011, 10:58 AM
دروود
بی شک در فارسی سازی مشکلی بوده
جستجو کنید
بیشتر دقت کنید و سعی کنید از تجربیات دیگران استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
sahama
03-24-2011, 09:36 PM
خیلی با کامیونیتی بیلدر کار نکردم ولی یادمه خودش یه سیستم نصب داشت به نظر باید فارسی رو از سیستم نصب خودش نصب کنید و نه سیستم نصب جوملا
اگر اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.