PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مي خوام مهمان ها هم موضوع ارسال كنند

havva
12-05-2006, 03:45 PM
من قسمت رجيستر سايت رو بستم چه كاري كنم منوي كاربري ارسال رو هم بصورت پابليك در اوردم و مي خوام كه مهمان ها هم بتونن ارسال داشته باشند يعني ارسال كنند و من تاييد كنم بعد بره

چطور ممكنه ؟ اخه وقتي روي قسمت ارسال مطلب مي رن مي نويسه شما بايد وارد شويد و اين حرف ها مي خوام نگه و بتونن ارسال كنند

sorry4uboth
12-05-2006, 03:54 PM
خوب باید یوزر تایید بشه!

ماژول ورود و خروج رو اکتیو کن و بزار یوزر لاگین کنه بعد ....

شما میتونی عضویت جدید رو برداری!

radmehr
12-05-2006, 03:58 PM
شما میتونی به راحتی با ساختن یه لینک توی منوی اصلی که دسترسی public داشته باشه این کار رو انجام بدی.

این هم بخونید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

havva
12-05-2006, 04:11 PM
خوب باید یوزر تایید بشه!

ماژول ورود و خروج رو اکتیو کن و بزار یوزر لاگین کنه بعد ....

شما میتونی عضویت جدید رو برداری!

خوب اخه نمي خوام از اول كسي ثبت نام كنه من مي خوام هر كسي از راه رسيد بتونه پيغام بده اين طوريا

رادمهر جان من روش شما رو ديدم چون قبلا طبق قوانين سرچ زدم نميشه مي توني خودت ببيني
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مي گه بايد لاگين كنيد در حالي كه من نمي خوام كسي عضو باشه

sorry4uboth
12-05-2006, 04:15 PM
خوب شما میتونید با هک کردن این کار رو انجام بدید

اگر میتونید که هیچی اگر نه با اینفو تماس بگیرید

radmehr
12-05-2006, 05:10 PM

havva
12-05-2006, 07:11 PM
اين كامپونت كه فارسي نبود ؟

ببنم منظورتون رو از روش هك نفهميدم با كي تماس بگيرم ؟ ميشه خودتون اينجا يادمون بديد يا پيغام بدين

sorry4uboth
12-05-2006, 07:45 PM
18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا بعد از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.

radmehr
12-05-2006, 08:55 PM

این کامپوننت دقیقا همو چیزیه که شما میخواین
حالا فارسی نیست؟ خب فارسیش کن .. کاری نداره !

trueend5
12-05-2006, 11:52 PM
خب شما میتونی یه اکانت میهمان بسازی و یوزر و پسوردش رو تو سایت بزاری هر کی خواست با اون اکانت مطلب بده . البته خب مثلما مشخصات همه که با اون اکانت مطلب میدن یه چیز میشه که اونم میتونی ازشون بخوای مشخصاتشون رو تو مطلب وارد کنن اگه واست مهمه.
منظور از هک کردن تغییر سورس کد ها بر طبق نیازتونه واسه کاری که میخواین انجام بشه.

havva
12-06-2006, 11:19 AM

این کامپوننت دقیقا همو چیزیه که شما میخواین
حالا فارسی نیست؟ خب فارسیش کن .. کاری نداره !

ما كه اخر مشكل مالي هستيم پس ول هك

اين كامپونت ايا با 4.6.1 كار مي كنه اخه ؟ اموززش كه در سايت نيست اخه چطور بيان باهاش بفرستن

چيزي در صفحه ي اول نشون نمي ده تا باهاش بفرستن ملت

radmehr
12-06-2006, 11:24 AM
شما این کامپوننت رو نصب کن
بعدش یه لینک توی منوی سایتت براش بساز
با دسترسی public

havva
12-06-2006, 11:47 AM
خداييش شرمنده ها چطوري لينكش رو پيدا كنم در قسمت كامپونت ها چيزي نيافتم ؟ چطوري هاست ؟

firoozmandan
12-06-2006, 11:52 AM
در مديريت مامبو
منو &gt;&gt; منوي اصلي &gt;&gt; جديد
كامپوننت ها رو انتخاب كنيد و از ليست كامپوننت cz submit رو انتخاب كنيد .
عنوان منو رو بنويسيد
SAVE رو بزنيد