توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با سئو در جوملا 1.6.1
majid1605
03-27-2011, 11:56 AM
با فعال کردن سئو تی جوملا 1.6 وقتی برای یه متن ادامه مطلب میزارم وقتی روش کلیک می کنم صفحه سایت فقط Refresh میشه.و ادامه مطلب نشون داده نمیشه .کسی راه حلی براش نداره .با اومدن نسخه 1.6.1 هنوز هم این مشکل پابرجاست.
با فعال کردن سئو تی جوملا 1.6 وقتی برای یه متن ادامه مطلب میزارم وقتی روش کلیک می کنم صفحه سایت فقط Refresh میشه.و ادامه مطلب نشون داده نمیشه .کسی راه حلی براش نداره .با اومدن نسخه 1.6.1 هنوز هم این مشکل پابرجاست.
دوستان منتظریم
**
دو پست شما یکی شد.
sahama
03-28-2011, 05:06 PM
می تونید لینک بذارید؟
در ضمن از جوملا 1.6 چه تیمی استفاده می کنید؟ مامبولرن که هنوز منتشر نشده
**
دو پست شما یکی شد.
torghoundy
03-28-2011, 07:02 PM
سلام
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
در صورت تکرار با شما طبق قوانین برخورد خواهد شد!
جوملا 1.6 مامبولرن هنوز منتشر نشده و مامبولرن هم هنوز پشتیبانی از این نسخه جوملا رو شروع نکرده، متاسفانه تا زمانی که جوملای مامبولرن منتشر نشه کاری از ما ساخته نیست!
majid1605
05-22-2011, 03:47 PM
امیدوارم الان که جوملا 1.6 رو منتشر کردید بتونید مشکل ما رو حل کنید .
وقتی سئو رو فعال می کنم روی ادامه مطلب هرجا کلیک کنم بر می گردم به صفحه اول سایت ولی توی ادرس با آدرس صفحه ای اول نوشته نمی شه .
مهدی.
05-22-2011, 06:16 PM
سلام
لطفاً تنها در یک تاپیک موضوع خود را دنبال کنید ! قوانین انجمن را یکبار برای همیشه مطالعه فرمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.