توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بخش جسجوی سایت
DARKANGEL
03-29-2011, 12:25 AM
خسته نباشید سال نو مبارک
میخواستم بدونم چرا بخش جستجوی سایت من ارور میده وقتی کلمه ای رو داخلش سرچ میکنم یه صفحه ای میاد که نمیفهممش
این آدرس منه: [<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>]
firoozmandan
03-29-2011, 06:10 AM
سلام
به نظر میاد فایل های سایت شما کامل نیست ( و یا دسترسی خواندن ندارند )
به عنوان مثال components/com_weblinks/helpers/route.php موجود نیست
لطفا مجددا فایلهای جوملا را در سایت خود آپلود کنید
یا علی
DARKANGEL
03-30-2011, 10:36 PM
سلام با عرض پوزش مجدد...
???
من زیاد حرفه ای نیستم تازه به وسیله راهنمایی های شما دست و پا شکسته سایت رو راه انداختم ...خیلی پیزها یاد گرفتم
ولی اینی که شما الان گفتین رو اصلا متوجه نمیشم میشه مرحله به مرحله توضیح بدین منظورتون از فایل ها ی سایت چیه؟؟؟
تنظیمات سایت من ایراد داره...میشه مرحله به مرحله بگین از کجای سایتم باید اقدام کنم شرمنده..... :-[
mersad
03-30-2011, 11:19 PM
دروود
یک بار بسته جوملا را اکترکت کنید روی تمام فایل ها و فولدر های موجود
از این اموزش میتونید کمک بگیرید
آموزش بروز رسانی جوملا فارسی سری 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
شاد و سلامت در پناه ایزد
مهدی.
03-31-2011, 12:23 AM
سلام
البته قبل از این موارد از مدیر هاست درخواست کنید owner , permission فایلهای پانل شما رو ریست کنن تا دسترسی به فایلها عادی باشد و سپس آخرین نسخه را آپلود کنید و بر روی فایلهای فعلی استخراج کنید تا مشکلتون حل بشه.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.