توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصویری آپگریت ندارید؟
mohrestan
03-29-2011, 05:28 AM
سلام
من مبتدی هستم و نمیدونم منظورتون از مسیر اول نصب جوملا چیه و می ترسم مشکلی برای سایت پیش بیاد ، لطف بفرمایید یه آموزش تصویری واضح مرحله به مرحله بزارید.
متشکر
firoozmandan
03-29-2011, 06:00 AM
سلام
در حال حاضر آموزش تصویری برای این مورد نداریم چرا که ارتقا از ساده ترین کارهای ممکن هست.
برای ارتقا از نسخه 1.5 به 1.5.22 که در حال حاضر آخرین نسخه است کافیست شما فایلهای جدید را جایگزین فایلهای قدیمی کنید.
آموزش زیر در این رابطه به شما کمک خواهد کرد :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
mohrestan
03-29-2011, 06:51 AM
بنده قبلش همین صفحه رو مطالعه کردم ، اما می ترسم اشتباه بشه و برای سایت مشکل پیدا بشه.
1. از کجا باید بدونم مسیری که جوملا را نصب کردم کدومه؟
2. پس از خارج کردن از حالت فشرده (Extract) چه جوری کلیه فایل ها را جایگزین فایل های موجود (بازنویسی) کنیم؟
یه کم فکر ما مبتدی ها هم باشید. ;)
sahama
03-29-2011, 06:57 AM
1- این سوال مربوط به جوملا نیست بیشتر مربوط به آپلود بر روی هاس است با این حال برای اینکه مطمئن بشی فایل ها و پوشه های جوملا مشخص هستند ببینید که توی مسیرمورد نظر این فایل ها و پوشه ها وجود داره یا نه
torghoundy
03-29-2011, 09:29 AM
سلام دوست عزیز
برای دوستانی عزیز همچون شما که مبتدی هستید آقای زراعتی عزیز کتابی رو تهیه کردند که می تونید از سایت persianit.ir دریافت و مطالعه کنید، همچنین آموزش های بسیاری در سایت و ویکی مامبولرن موجود هست که می تونید مطالعه کنید، معمولا در اکثر کنترل پنل ها سایت رو در پوشه public_html و یا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یا www نصب میکنند، این مورد بستگی به نوع کنترل پنلتون داره.
mohrestan
03-30-2011, 04:42 AM
سلام ، من جوملا 1.5.20 خودم رو به 1.5.22 ارتقاء دادم اما هرچی میگردم پوشه installation رو پیدا نمیکنم.
torghoundy
03-30-2011, 04:46 AM
سلام
در بسته های بروز رسانی پوشه installation وجود نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.