PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت pdf

erfanpj
03-30-2011, 04:31 PM
سلام
من یک extension ی میخوام برای نمایش pdf مثلا من یه فولدر ار رو هاست بهش بدم و به طو ر منظم هرچی pdf هست رو نشون بده
و برای دانلود بده

mersad
03-30-2011, 04:39 PM
دروود

نمایش PDF یا دریافت PDF
برای نمایش افزونه جدا باید استفاده کنید و برای دریافت جدا ! > در کنار هم استفاده کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

erfanpj
03-30-2011, 04:53 PM
دروود

نمایش PDF یا دریافت PDF
برای نمایش افزونه جدا باید استفاده کنید و برای دریافت جدا ! > در کنار هم استفاده کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

خوب ترجیحا نمایش حتی همین پیشفرض نمایش که تو یه صفحه جدید pdf رو نشون میده
مهمترین مسله اینه که چون تعداد فایلها زیاده میخوام فقط آدرس فولدر رو هاستو بدم که به طور منظم نمایش داده شن pdf ها
---
کسی از دوستان قصد نداره کمک کنه ؟

*دو پست شما یکی شد.

mersad
03-30-2011, 06:23 PM
قوانین :
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال‌های پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

erfanpj
03-30-2011, 07:08 PM
قوانین :
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال‌های پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

ببخشید

خوب من نیاز به معرفی افزونه ای داشتم که این کارو انجام بده
میدونستم میتونم search هم بکنم دوست عزیز
با تشکر

mersad
03-30-2011, 09:53 PM
دوست عزیز
چیزی که شما میخواهید به صورت واحد وجود نداره
و باید به صورت ترکیبی استفاده کنید
و در پست قبلی خدمت شما عرض کردم
شما به دلخواه میتونید انتخاب کنید و استفاده نمائید

شاد و سلامت در پناه ایزد

مهدی.
03-31-2011, 12:59 AM
سلام

میشه کمی بیشتر توضیح بدید ! شاید بشه با توضیخات بیشتر شما راهنمایی بهتری کرد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

erfanpj
03-31-2011, 10:24 AM
سلام

میشه کمی بیشتر توضیح بدید ! شاید بشه با توضیخات بیشتر شما راهنمایی بهتری کرد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ممنون
ببینید من حدود 200 تا فایل pdf دارم
و میخ.ام اینارو به user نمایشن بدم
برام مهم اینه که مثلا 200 تارو من نیام دونه دونه لینک بدم اینکار وقتگیره چون بعئا update باید بشه
من میخواستم کامپوننت یا حالا ماژولی باشه که من آدرس فولدر pdf هارو بدم و تمام فایلهای موجود تو اون فولدرو نمایش بده
و کاربر بتونه همه فایلهارو ببینه یعنی لیستس از فایلهای pdf در همون فولدری که ما آدرس دادیم

با تشکر