توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتقا از مامبو 4.5.2 به آخرین نسخه
farshidonline
12-06-2006, 07:43 AM
سلام دوستان من سایتم مامبو 4.5.2 هستش اصلا تا حالا ارتقا ندادم چطوری میتوانم ارتقا بدهم؟؟ میشه راهنمایی کنید
firoozmandan
12-06-2006, 07:51 AM
سلام
اگر از نسخه ي مامبولرن استفاده ميكنيد به اين ترتيب آپگريد كنيد :
يك : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دو : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چهار : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يا علي
farshidonline
12-06-2006, 01:30 PM
بسیار سپاسگزارم اما من از مامبو زبان انگیلیسی استفاده میکنم که از سایت خودشون نصب کردم
و سایت من هم انگیلیسی هست
sorry4uboth
12-06-2006, 01:43 PM
پس شما باید این بسته ها رو از سایت اصلی خودش نصب کنید
farshidonline
12-06-2006, 01:52 PM
اگه ممکنه میشه مانند جناب فیروزمندان
لینک داونلود ها را به ترتیب بدهید
sorry4uboth
12-06-2006, 04:17 PM
بفرمائید!
اما حتما به سازگاری کامپوننت ها با ورژنهات توجه کن و حتما بکاپ بگیر!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.