توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در کامپوننت phocagallery
hraeissi
04-05-2011, 04:43 AM
با سلام
من روی یکی از سایتام کامپوننت فوکاگالری رو نصب کردم ولی زمانی که وارد بخش مجموعه می شوم بالای صفحه آن خطای زیر را نمایش می دهد و به همین خاطر موقع ایجاد مجموعه و در هنگام ذخیره خطا می گیرد .
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/bamkhodr/public_html/administrator/components/com_phocagallery/models/phocagallerycs.php on line 126
لطفاً راهنمایی نمائید
hraeissi
04-10-2011, 04:20 AM
دوستان کسی اظهار نظری در این خصوص ندارد ؟
torghoundy
04-10-2011, 06:06 AM
سلام
در لوکال این ارور هست یا هاست؟
اگر در لوکال هست ورژن پایین تری از php رو بر روی ومپ سرور نصب کنید.
hraeissi
04-10-2011, 06:14 AM
نه روی هاست هستش
saaa1985
07-09-2011, 11:40 AM
سلام دوستان من هم تقریبا مشکل مشابهی دارم با گالری سایتم<br>اول گالری خیلی خوب کار می*کرد ولی بعد از تغییراتی که تعدادشم زیاده رویه سایتم این مشکل پیش اومد<br>مشکل من اینه که عکس ها از جای خودشون جابجا شدن و پایین تر نشون داده میشن.<br>ممنون میشم اگه این مشکل رو حل کنید برام؟!!<br>اینم لینک گالری من :<br><b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> =3:-&Itemid=268
poonoodi
07-09-2011, 08:14 PM
با سلام
من روی یکی از سایتام کامپوننت فوکاگالری رو نصب کردم ولی زمانی که وارد بخش مجموعه می شوم بالای صفحه آن خطای زیر را نمایش می دهد و به همین خاطر موقع ایجاد مجموعه و در هنگام ذخیره خطا می گیرد .
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/bamkhodr/public_html/administrator/components/com_phocagallery/models/phocagallerycs.php on line 126
لطفاً راهنمایی نمائید
این مشکل رو خیلی وفت پیش من هم برخورد کردم و قید این کامپوننت رو زدم
ضمنا اینم توضیحات یکی از دوستان در باب این مشکله که من پیگیری نکردم ببینم مشکل با این جواب حل میشه یا نه
ولی برای شما میزارم شاید مورد استفاده واقع بشه
در مورد خطای پیش اومده، تو سایت فوکا و انجمنشون جستجو کردم. احتمالا خطا مربوط به نصب ناقص کامپوننته (ایجاد نشدن بعضی از تیبل های دیتابیس). در واقع همه جا همینو گفته بودن.
تو FAQ این رو نوشته:
If you get this message "Error Saving Phoca Gallery Categories" or this PHP error message: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource ... while using Phoca Gallery, please take a look at your database (e.g. via PhpMyAdmin) if installation script has created 'your-prefix_phocagallery' and 'your-prefix_phocagallery_categories' tables correctly.
باید به دیتابیستون مراجعه کنید و ببینین جداول _phocagallery و _phocagallery_categories ساخته شده یا نه. اگر ساخته نشده باید کامپوننت رو دوباره نصب کنین.
تو این لینک هم (سمت چپ)، خطاهای نصب مربوط به جداول دیتابیس و راه حلشون رو گفته:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ... em-solv (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
علیرضا
07-14-2011, 03:36 PM
سلام
این رو مطالعه کنید، شاید جواب سئوال شما هم بشه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ایراد-در-ذخیره-کردن-مجموعه-فوکا?p=169410&viewfull=1#post169410
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.