PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب سایت های آماده

DARKANGEL
04-12-2011, 01:42 AM
سلام خسته نباشید ببخشی میخواستم بدونم این وبسایتهای آماده که تو سایت هایی مثل جومینا واسه دانلود گذاشتن منظورشون چیه؟؟؟ مثلا وبسایت آماده شرکتی....یا وبسایت آماده مدرسه
یعنی اگه نصبشون کنیم چه اتفاقی میفته طرز کارش چه طوریه خودش قالب از پیش تعیین شده داره؟؟؟/همه چی ش ثابت و غیر قابل تغییره؟؟؟
اصلا کلا توضیح میدید برام که چی هست و چه طور باید ازش استفاده کرد ممنون

torghoundy
04-12-2011, 03:07 AM
سلام
جواب تمام این سوالاتتون در توضیحات بسته وجود داره که شما باید فقط زحمت خوندنش رو بخودتون بدید.
این بسته ها دقیقاً یک جوملا هست که تغییراتی در اون بوجود اومده و بعضی امکانات نصب و تنظیم شده.
قابلیت تغییر هم داره.
اما اگر شما خودتون بتونید این بسته هارو بسازید خیلی بهتر هست تا از کار های آماده استفاده کنید. دوستان برای این بسته های زحمت میکشن ، اما پیشنهاد ما اینه که شما به یاد گیری بپردازید و سعی کنید کمتر از کار های آماده استفاده کنید.

DARKANGEL
04-14-2011, 07:55 PM
سلام دوست عزیز بسیار ممنون از پاسخی که دادید...راستش خودم هم موافقم ...من 6 ماهه که سایتم رو راه انداختم و در روز اول فقط یه وبلاگ نویس ساده بودم و اصلا اطلاعاتی راجه به سایت و راه انداختنش نداشتم ولی به قدری همکاری انجمن تخصصی مامبو عالی بود که خود به خود من رو علاقه مند به یادگیری کرد و این زحمات شما و دوستانتان قابل تقدیر هست چون الان خودم برای خودم یک سایت مفید مربوط به کارم دارم و از پسش بر اومدم خیلی حرفه ای نیست ولی من همچنان مشتاق یادگیری هستم
سوالم هم در مورد این بسته های آماده صرفا جهت یادگیری و کنجکاوی بود که آیا این ها همه ی اونچیزهایی که یک سایت میخواد رو دارن...از پاسختون بینهایت ممنون و آرزوی سلامتی و موفقیت دارم O0