PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری یک قسمت ورود ویژه برای سایت بگذاریم ؟

dardesar
02-11-2006, 08:14 AM
سلام دوستان
من می خواهم یه قسمتی در سایتم بگذارم که مردم خاصی بتونن با زدن شماره شناسنامه و مثلا کد ملی خودشون در فیلد هایی که تعیین می کنیم.....
بتونن به یک سری صفحات خاص وارد بشوند و اطلاعات خاصی رو ببینند..........
برای این کار چه باید کرد ؟؟؟

از کاربر های این کار می شه گفت مثلا شرکت تلویزیون سازی فیلدی در سایتش بگذاره مردم با زدن کد گارانتی و .... بتونن از وضعیت گارانتی تلویزیون خود آگاه شوند .
یا مثلا برای ورود دانشجویان با شماره دانشجویی و شماره شناسنامه به بخش کاربری سایت

چطوری این کار رو بکنیم ؟؟
منتظر کمکتون هستم

firoozmandan
02-11-2006, 11:41 AM
شما میتونی برای این موضوع درخواست نوشتن یک کامپوننت اختصاصی رو بدین .
برای این منظور دقیقا نیازهاتون رو به آدرس Request [ at ] mambolearn.com بفرستید تا بعد از بررسی و براورد قیمت به اطلاع شما برسونیم .

یا علی

siavashmusic
02-11-2006, 07:45 PM
براي اين کار شما راهي نداري جز اينکه روي IP کاربران کار کني
اولIP هاي مجاز رو با ثبت نام انتخاب سپس با يک خط سورس دستور رو به سيستم بدي که IP رجيستر شده وارد بشه در غير اين صورتOUTO ريدايرکت بشه به بخش Login
اين طوري

if (!is_logged_in($user)) {
header("Location: login.php"); die();

کاري نداره اگه يه مقدار خيلي جزيي به MySql و Phpوارد باشي سه سوته ميشه بنويسي
موفق باشي

سياوش عقيلي

dardesar
02-12-2006, 02:18 PM
یوزر و پسورد چطوری چک میشه؟

siavashmusic
02-12-2006, 09:49 PM
يعني چي؟!!!سوالت رو متوجه نشدم؟

amirdorna2
06-06-2006, 11:34 AM
سلام
من هم اين قسمت رو لازم داشتم . دوستان راهنمائيم كردم . فكر كنم مشكل شما هم حل بشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

siavashmusic
06-06-2006, 12:03 PM
اینم یه پیشنهاده .....استفاده از کامپونت ولی معلوم نیست نیاز شما رو برآورد میکنه یا نه!!!!!؟