PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت وب لینک

DARKANGEL
04-13-2011, 09:36 PM
سلام خسته نباشید من خیلی حرفه ای نیستم ...الان یه مشکلی دارم توی ایجاد لینکستان یا لینکدونی..طوری که متوجه شدم من باید از طریق کامپوننت وب لینک این لینکدونی رو ایجاد کنم...ولی من توی کامپوننتم وب لینک ندارم از کجا باید دریافت کنم.. میشه یه توضیح ساده ای بدین که متوجه بشم یا یه آدرس واسه دانلود وب لینک بدین

torghoundy
04-13-2011, 10:32 PM
سلام
وب لینک هارو دانلود نمی کنند...
کامپوننت وب لینک به صورت پیشفرض در جوملا موجود هست و از طریق این کامپوننت شما می تونید اقدام به ایجاد وب لینک ها کنید.
کامپوننت ها > وب لینک ها

DARKANGEL
04-13-2011, 11:35 PM
وااااای پس من یک مشکل بزرگ دارم چون اصلا در قسمت کامپوننت هام هیچ چیزی به اسم وب لینک ندارم...حالا باید چه کار کنم.؟؟؟خواهش میکنم راهنمایی کنید

torghoundy
04-14-2011, 05:05 AM
سلام
این مورد به صورت پیشفرض در جوملا وجود داره مگه اینکه شما اون رو حذف کرده باشید.

DARKANGEL
04-14-2011, 07:49 PM
سلام ممنون از راهنماییتون...حالا من باید چه کار کنم وقتی روی کامپوننت ها میرم کشویی که باز میشه این مجمعه ها رو داره:
تبلیغات
تماس ها
خبر خوان
نظرسنجی
جستجو
خبرنامه
مدیریت نظرات
ممکنه اسم دیگه ای داشته باشه...اگه من حذفش کرده باشم که اصلا هم یادم نمیااد باید چه کار کنم؟؟؟

نوید
04-16-2011, 03:03 AM
سلام
موضوع قفل شد
لطفا از این تاپیکی پیگیری نمایید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید