توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لينك دانلود مامبو
لطفا لينك دانلود مامبو به غير از 4.6.1 را برام بگزاريد
abtin
12-08-2006, 12:18 PM
سلام..
لطفا قوانين را رعايت كنيد ! قبل از زدن تاپيك در انجمن جستجو كنيد !
شما فقط كافيه لينك دانلود مامبو رو در انجمن سرچ كنين .. خواهشا يكم به خودتون زحمت بديم اگه ضرر كردين با من !
پيروز باشيد !
sorry4uboth
12-08-2006, 12:21 PM
با توجه به اینکه نصب بسته ای که شما خواهان اون هستید ممکنه مشکلات عدیده ای رو براتون پیش بیاره....
اما :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آخه محمدجان من ميخوام classfield را نصب كنم ولي روي 4.6.1 نصب نميشه . به خدا نميدونيد كه من برا اين classfield چه درد سر هايي كشيدم يكي نيست به من بگه آخه نونت نبود آبت نبو د وب سايت درست كردنت ديگه چيه(البته اگه آب و نون بود كه مريض نبودم) اين لينكي كه داديد روي لوكال نصب ميشه يعني نياز به چيزي نداره من الان 4.6.1 را نصب دارمو... قبلا ي لينك گرفتم ولي نصب نميشد.
abtin
12-08-2006, 12:39 PM
براي نصب اين نسخه شما نياز به نصب ZendOptimizer داريد .. آموزش و لينك نصب آن در انجمن هست !
من هرچي گشتم اموزش كامل پيدا نكردم
مسير php.ini را چي بدم چه نوع apachi انتخاب كنم و.. تنظيماتشو بلد نيستم برا نصب
sorry4uboth
12-08-2006, 01:56 PM
بزارید بصورت پیشفرض باشه
توی انجمن بارها صحبت شده
به خدا من لينكي كه بتونه بهم كمك كنه پيدا نكردم
sorry4uboth
12-08-2006, 05:36 PM
بفرمائید جستجو نکردم!!!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.