PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب دوباره جوملا

DARKANGEL
04-14-2011, 08:02 PM
سلام من اگه بخوام به خاطر یه سری مشکلات سایتم جوملا رو دوباره نصب کنم چه کار باید بکنم؟؟؟؟

بعد یعنی بعد از نصب تمام تنظیمات و منوها و ماژول ها و قالب هام همه پاک میشه؟؟؟؟

delfanatash
04-14-2011, 08:18 PM
دورد
اصل مشکل را بفرمایید تا راه حل مناسب پیشنهاد بشه
اگه فقط با جایگزین کردن فایلهای جوملا بدون حذف دیتا بیس انجام بشه چیزی تغییر نمی کنه

DARKANGEL
04-14-2011, 09:16 PM
سلام ممنون که پاسخ منو دادین اگه بیشتر راهنماییم کنین ممنون میشم چون که تازه کار و مبتدی هستم چند ماه به کمک دوستان در انجمن یه سایت شخصی واسه کارم راه انداختم...
من قبلا مشکلم رو گفته بودم و نفهمیدم که باید چی کار کنم خودم به این نتیجه رسیدم که احتمالا باید دوباره جوملا رو نصب کنم
راستش من قصد ایجاد لینکستان یا لینکدونی در سایتم رو داشتم که گفتن باید از طریق کامپوننت وب لینک موجود در پیش فرش جوملا این کار رو انجام بدم ...
ولی هرچی نگاه میکنم این کامپوننت رو توی کشوی کامپوننت هام نمیبینم یادم هم نمیاد که حذفش کرده باشم دلیلی نداشت که حذفش کنم ...توی کامپوننت من اینها هستن :تبلیغات
تماس ها
خبر خوان
نظرسنجی
جستجو
خبرنامه
ولی دوستان گفتن که احتمالا اشتباهی حذفش کردم که من یادم نمیاد...حالا نمیتونم لینک دونی داشته باشم تو سایتم که فکر میکنم خیلی هم تبادل لینک مهم هست...
به نظر شما باید دوباره نصبش کنم من نمیدونم دیتا بیس و اینا چی هستن ..

mersad
04-14-2011, 10:16 PM
دروود
باید در کامپوننت ها گزینه وب لینک ها رو هم داشته باشید

از جوملا مامبولرن استفاده میکنید ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

DARKANGEL
04-14-2011, 10:44 PM
ممنون از پیگیری تون
بله از جوملا تیم مامبولرن استفاده میکنم...فکر کنم مشکل پیدا کردم نه؟؟؟؟؟پیشنهادی ندارید؟؟؟؟

mersad
04-14-2011, 10:46 PM
اگر اطلاعات خاصی ندارید پیشنهاد میکنم جوملا رو با دقت از ابتدا نصب کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد