PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه نوشتن مطلب این سایت ... چیه؟

radikal boy
04-20-2011, 07:02 PM
سلام دوستان

ممنون میشم اگه نام افزونه ای که این سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> واسه نوشتن مطلب ازش استفاده میکنه رو بهم معرفی کنید.
چون این افزونه یه کادر آبی رنگ دور عکس ایجاد میکنه و همچنین عنوان مطلب به صورت لینک است !

در کل هم اگه افزونه دیگه ای سراغ دارید که بشه باهاش اینجوری مطلب نوشت رو معرفی کنید ممنون میشم.

با تشکر

sahama
04-20-2011, 07:42 PM
کادر آبی رنگ مربوط به قالبه و به دستکاری css خوتون هم می تونید به اون برسید
در مورد عنوان مطلب ب صورت لینک هم خود جوملا این کار رو می کنه برای این کار در منوی اصلی - صفه اصلی - پارامتر ها رو تنظیم کنید

radikal boy
04-21-2011, 03:52 AM
ممنون از شما

میشه راهنمایی کنید که کدوم قسمت css رو باید ویرایش کنم تا اینجور بشه؟

mhadaily
04-21-2011, 04:35 AM
سلام
به کلاس img یک border:1px solid #000; مثلا اضافه کنید همین اینطوری دور عکس ها کادر میاد

پیروز باشید

radikal boy
04-21-2011, 04:53 AM
ممنون بابت راهنمایی شما
با تشکر

ali_3001
08-04-2011, 09:31 AM
سلام
به کلاس img یک border:1px solid #000; مثلا اضافه کنید همین اینطوری دور عکس ها کادر میاد

پیروز باشید

--------------------------------
چطور همین کار رو برای مطالب انجام بدم
یعنی دور هر مطلب کادر داشته باشم
ضمنا جون از کد نویسی چیزی نمی دونم لطفا بگید دقیقا کجا رو تغییر بدم که هم به مقصودم برسم و هم قالب به هم نریزه
با تشکر

safajuy
08-04-2011, 10:36 AM
دوست عزيز اگر كه تجربه ی كافی در اين زمينه نداريد پيشنهادمی كنم به Css دست نزنيد و از يك پلاگين برای اينكار استفاده كنيد:
اين پلاگين رو تست كنيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دمو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ali_3001
08-04-2011, 01:40 PM
دوست عزيز اگر كه تجربه ی كافی در اين زمينه نداريد پيشنهادمی كنم به Css دست نزنيد و از يك پلاگين برای اينكار استفاده كنيد:
اين پلاگين رو تست كنيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دمو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

--------------------------------------------------
با تشکر از توجهتون
آیا روی جوملا 1.6 کار می کنه؟
فارسی شدش وجود داره ؟
با تشکر

safajuy
08-04-2011, 01:51 PM
اين يك پلاگين ساده ست كه اصلاً نياز به ترجمه نداره. وظيف ش هم همونطور كه درخواست كرده بوديد كار ميكنه و تصاوير مطالب رو در صفحه اصلی به يك شكل استاندارد در مياره. برای اطلاع بيشتر به دايركتوری افزونه های جوملا مراجعه كنيد:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در ضمن برای جوملای 1.5 شما درخواست كرده بوديد. اين افزونه فقط برای اين نسخه منتشر شده.

ali_3001
08-04-2011, 02:04 PM
من نصبش کردم
چه کار کنم که کادر مورد نظرم دور مطالب اعمال بشه
با تشکر

ali_3001
08-04-2011, 02:54 PM
اين يك پلاگين ساده ست كه اصلاً نياز به ترجمه نداره. وظيف ش هم همونطور كه درخواست كرده بوديد كار ميكنه و تصاوير مطالب رو در صفحه اصلی به يك شكل استاندارد در مياره. برای اطلاع بيشتر به دايركتوری افزونه های جوملا مراجعه كنيد:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در ضمن برای جوملای 1.5 شما درخواست كرده بوديد. اين افزونه فقط برای اين نسخه منتشر شده.

تا جایی که یادمه من چیزی در مورد تصاویر نگفتم
من پلاگینی یا روشی برای اعمال یه کادر دور مطالب میخوام
متاسفانه من با سرچ به این تاپیک رسیدم و اصلا توجه نکردم که این تاپیک در بخش جوملا 1.5 قرار داره
گرچه پلاگین به راحتی در جوملا 1.6 نصب شد
با تشکر

safajuy
08-04-2011, 03:43 PM
سلام دوستان

ممنون میشم اگه نام افزونه ای که این سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> واسه نوشتن مطلب ازش استفاده میکنه رو بهم معرفی کنید.
چون این افزونه یه کادر آبی رنگ دور عکس ایجاد میکنه و همچنین عنوان مطلب به صورت لینک است !

در کل هم اگه افزونه دیگه ای سراغ دارید که بشه باهاش اینجوری مطلب نوشت رو معرفی کنید ممنون میشم.

با تشکر
صحبتی از كادر دور مطلب نشده. نمونه ای هم كه كه معرفی كرديد چنين كادری دور مطلب وجود نداره. بنا به خواسته شما اين پلاگين رومعرفی كردم

ali_3001
08-06-2011, 06:17 AM
safajuy عزیز اگه نگاهی به اسم کسانی که پست داده اند بیندازید متوجه منظورم میشید
با تشکر

safajuy
08-06-2011, 07:21 AM
safajuy عزیز اگه نگاهی به اسم کسانی که پست داده اند بیندازید متوجه منظورم میشید
با تشکر
منظورتون رو متوجه نشدم.اسم افراد؟:confused:
دوستان هريك به نوعی شما رو راهنمایی كردند. شما درخواستتون فقط يك كادر آبی دور عكس ها بود همونطور كه در دمو وجود داشت. و اين پلاگين هم معرفی شد ولی الان ميگيد كه منظورتون اين نيست و دور مطلب مي خواييد كادر بندازيد.:)
من هرچيزی رو كه شما درخواست كرده بوديد رو معرفی كردم. پست اولتون رو بخونيد و برداشتتون رو از اون پست بگيد.
موفق باشيد

ali_3001
08-07-2011, 07:42 AM
باز هم سلام
ببخشید اگه ناراحتتون کردم
منظورم از اسم افراد اینه که پستی که شما جوابشو دادین نویسندش radikal boy بود
ولی من ali_3001 کوچیک شما هستم
و توی جند پست قبل تر هم توضیح دادم که با سرچ به این تاپیک رسیدم
ضمنا توی یه تاپیک دیگه که مسئله ای رو مطرح کرده بودم یکی از دوستان گفته بود که یه تاپیک جدید ایجاد کنم
چه اصراری دارین که برای هر مسئله کوچکی یه تاپیک جدید ساخته بشه وقتی میشه چند مسئله مربوط به هم رو در یک تاپیک حل کرد
اگر هم طرز فکر منو نمیپسندین مشکلی نیست
من میتونم برای هر سوالم یه تاپیک جدید ایجاد کنم
با تشکر

safajuy
08-07-2011, 08:04 AM
باز هم سلام
ببخشید اگه ناراحتتون کردم
منظورم از اسم افراد اینه که پستی که شما جوابشو دادین نویسندش radikal boy بود
ولی من ali_3001 کوچیک شما هستم
و توی جند پست قبل تر هم توضیح دادم که با سرچ به این تاپیک رسیدم
ضمنا توی یه تاپیک دیگه که مسئله ای رو مطرح کرده بودم یکی از دوستان گفته بود که یه تاپیک جدید ایجاد کنم
چه اصراری دارین که برای هر مسئله کوچکی یه تاپیک جدید ساخته بشه وقتی میشه چند مسئله مربوط به هم رو در یک تاپیک حل کرد
اگر هم طرز فکر منو نمیپسندین مشکلی نیست
من میتونم برای هر سوالم یه تاپیک جدید ایجاد کنم
با تشکر
دورد
علت اينكار اينه كه اگه يك كاربر ديگه به همين مشكل شما برخورد بتونه راحت تر موضوعات رو پيداكنه. به هر حال برای پيگيری كارتون بايد تاپيك جدا بزنيد كه دوستان ديگه هم بهره ببرند.
اين كار برای تقسيم بندی و انسجام انجمن انجام ميشه. به عنوان مثال اين آقا برای جوملا 1.5 می خواست ولی شما برای 1.6 می خوايين. همين امر كاربر رو سر در گم میكنه.
معيار پاسخگویی عنوان انجمن و پست اول تاپيك هستش.
تاپيك جداگانه بزنيد پاسخگو خواهيم بود.
موفق باشيد