PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول عکس و مطلب با یک قالب خاص

radikal boy
04-21-2011, 05:14 AM
سلامدوستان

به یک ماژول نیاز دارم که تمام مطالب و تصاویر با یک قالب خاص نشان داده شوند ( به عنوان مثال تمام تصاویر در سمت راست با یک سایز مشخص )

ممنون میشم اگه اینجور ماژولی رو بهم معرفی کنید و اگه امکانش هست لینک دانلودش واسم بزارید

با تشکر

mhadaily
04-21-2011, 05:19 AM
سلام ت دلتون بخواد از این ماژول ها هست بهتره خودتون نصب کنید و تجربه کنید تا به آنچه میخواهید برسید

slideshow joomla module در گوگل سرچ کنید یکی دو لینک اول به سایت Joomla.org ارتباط داره در extension های جوملا چک کنید و تا به نتیجه دلخواه خود برسید

پیروز باشید

radikal boy
04-21-2011, 05:33 AM
ممنون دوست گلم

آیا با اسلاید شو میشود چند خط مطلب هم در کنار عکس ها نوشت؟

mhadaily
04-21-2011, 05:43 AM
سلام
بله بسیاز زیاد از این ماژول ها هست در صفحه slideshow در جوملا بررسی کنید میتوانید پیدا کنید باب میلتون را

radikal boy
04-21-2011, 07:26 AM
ممنون . من تا حالا از اسلاید شو استفاده نکرده بودم اما الان دیدم واقعا عالی هست

راستی امروز یه پلاگین واسه قرار دادن عکس با سایز و در کادر دلخواه در کنار مطلب دیدم
که پیشنهاد میکنم هر کی از دوستان که میخواد عکس کنار مطالبش داشته باشه و به زیبایی و یک نواخت شدن عکس های سایتش اهمیت میده حتما از این پلاگین استفاده کنید

میتونید از این لینک هم آموزش کامل این پلاگین و تنظیمات بسیار زیادش رو ببینید و هم از آخر همین صفحه اینو دانلود کنید

اینم لینکش:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
04-21-2011, 07:40 AM
مرسی از اینکه با دوستان دیگه به اشتراک گذاشتید تجربیاتتون رو و مرسی که جستجو کردید