توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لینک با متن فارس
copernic
04-24-2011, 07:50 AM
سلام دوستان، من یک سوالی داشتم. من از تنظیمات خود جوملا و برنامه 404SEF استفاده میکنم. لینکهای من همه به این صورت هستند : mycompany.com/ مثال . html. من جایی دیدم که لینک با نام فارسی از نظر تنظیمات سئو ایراد داره. هما میخواستم ببینم که اولا آیا درست است؟ و چطور میتونم که به جای لینک فارسی، لاتین داشته باشم.
mhadaily
04-24-2011, 07:56 AM
سلام
ترجیحا لینک ها انگلیسی باشه خیلی بهتره اما اگر فارسی هم باشه حداقل گوگل تقریبا مشکلی باهاش نداره اگر به روش درست استفاده شده باشه اما ترجیجا انگلیسی بزارید باشه
در مورد اینگه چطور انگلیسی بشه کافیست alias ها در سیستم جوملایی شما انگلیسی وارد شده باشند همین و در تنظمات 404 تعریف کنید که از alias برای ساختن اسم لینک ها استفاده کند
copernic
04-24-2011, 03:28 PM
سوال من این است که اگر الان که سایتم در گوگل INDEX شده، بیام و alis رو عوض کنم، آیا مشکلی در گوگل برام پیش نمیاد؟
مرسی
mersad
04-24-2011, 04:23 PM
دروود
طبیعتاً از بین میره و دوباره ایجادش زمان بر هست و باید در زمان ایجاد دقت کافی کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام.
البته می تونید آدرس های قدیمی رو به آدرس جدید ریدایرکت کنید تا پس از مدتی گوگل آدرس های جدید رو ایندکس و آدرس های قبلی رو حذف کنه.
یا علی
sahama
04-30-2011, 05:54 PM
اگر مطالبت فارسی هستند در گوگل با آدرس فارسی بهتر می تونی نتیجه بگیری . این چیزیه که خود من امتحان کرده ام
bboylevel
05-03-2011, 08:35 PM
سلام. من به یه مشکل لینک در جوملا برخوردم. من کاموننت sh404sef رو نصب کردم و لینکهام به خوبی کوتاه شده !! و تو تنظیمات هم seo فعال کردم و ایرادی نمی ده !ولی تو گوگل لین ها اشتیاهه!!
این لینک تویه سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این لینک تویه جستجو تو گوگل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> rtable-game-player&catid=39:tv-a-home-theater&Itemid=111
چرا گوکل قاطی میاره ؟
sahama
05-04-2011, 07:39 AM
نحوه معرفی سایت شما به گوگل مشکل داره
bboylevel
05-04-2011, 08:32 PM
آخه چه ربطی داره. تو معرفی به گوگل فقط آدرس صفحه اول داده میشه !!
torghoundy
05-04-2011, 09:46 PM
سلام
به احتمال زیاد مشکل از تنظیکات sh404 هست که url هار و به درستی نمی سازه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.