PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدید با کامپوننت akocomment

par82
04-28-2011, 07:18 PM
سلام. قبلش بگم من کاملا سرچ کردم ولی کسی تا به حال این مشکل رو مطرح نکرده بود.
من قبلا روی سایتم این کامپوننت را داشتم و استفاده می کردم. حالا مامبو رو دوباره نصب کردم با استفاده از دیتابیس قبلی. یعنی الحاقات مامبو در ظاهر مدیریت سایت معلومه اما کار نمی کنه و باید همه رو دوباره نصب کنم. من هم با حذف همه الحاقات اعم از ماژول، کامپوننت و مامبوت دوباره آنها را نصب کردم. از جمله کامپوننت Ako comment را. با اینکه با موفقیت نصب می شود اما نمی توانم آن را باز کنم یعنی وقتی کامپوننت-> یاداشتها را کلیک می کنم باز به صفحه اصلی مدیریت باز می گردم در حالی که در قسمت آدرس(قسمت زیر منو و بالای آیکونهای صفحه اصلی) نوشته شده:
نام سایت/com_akocomment / comments
اما کامپوننت باز نمی شود. به نظر شما مشکل در چیست؟

firoozmandan
08-06-2011, 12:41 PM
سلام

آیا علاوه بر دیتابیس فایل های کامپوننت را هم به سایت جدید منتقل کردید ؟
به نظر میاد این کارو انجام ندادید و مشکل دقیقا همین مورد است

یا علی

ehsanparty
12-26-2011, 12:34 PM
منم 3 سوال داشتم در این مورد من نصب کردم کار هم کنه اما کاربر باید وارد سایت بشه یعنی فقط برای اعضا امکان نظر دهی هستش
-1 این کامپوننت فقط امکان نظر دهی به اعضای سایت رو میدهد؟ تو تنظیمات جایی برای public یا امکان نظر دهی برای عموم نداره.
2 چطور کوپی رایتی که پایین فرم نظرات تو سایت میاد رو برش داریم این هم تو تنظیمات نبود.
3 - کد امنیتی نماییش داده نمیشه...در صورتی که کد امنبتی تماس با ما رو فعال کردم و قابل نمایش هستش.(منظورم اینه که نمیتونه از تنظیمات سرور و هاست باشه چون یک جا داره کار میکنه این کد امنیتی...)