PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر لینک صفحه اصلی

hamidz17
04-28-2011, 07:31 PM
با سلام
من در سایتم وقتی روی ایکون صفحه ای کلیک می کنم این ادرس را باز می کنه مثلا yahoo.com چه طور میشه تغییرش داد yahoo.com/index.php ya yahoo.com.home.html البته لینک را html کردم وhtacces فایلم را تغییر دادم فقط مشکلم این هست که می خواهم به جای yahoo.com وقتی روی ایکون کلید می کنم بشه yahoo.com/index.php

sahama
04-28-2011, 08:23 PM
از نام مستعار استفاده کن

myparsa
04-28-2011, 09:16 PM
با سلام
من در سایتم وقتی روی ایکون صفحه ای کلیک می کنم این ادرس را باز می کنه مثلا yahoo.com چه طور میشه تغییرش داد yahoo.com/index.php ya yahoo.com.home.html البته لینک را html کردم وhtacces فایلم را تغییر دادم فقط مشکلم این هست که می خواهم به جای yahoo.com وقتی روی ایکون کلید می کنم بشه yahoo.com/index.php

چه اصراری به این کار دارید؟ عقبه ی مشکل را بفرمائید شاید پاسخ جامع تری وجود داشته باشد.

hamidz17
04-29-2011, 05:23 AM
برای سایتم یک صفحه خوشامد گوی با html درست کردم هر وقت که روی ایکون صفحه اصلی کلید می کنم وصل می شود به اون html و یک کم مقدار این موضوع کاربران سایت را اذیت می کند وقتی مثلا در قسمت اموزش ها هستند روی ایکون صفحه اصلی کلید کنند باز بر گرده به صفحه html که ساختم

مهدی.
04-29-2011, 08:13 AM
سلام

یک منوی جدید ایجاد کنید از گونه صفحه اصلی و نام مستعار را انتخاب کنید و ... .
قبل از این منوی قبلی را فقط از نمایش خارج کنید و حذف نکنید !!!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست