PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود به مدیریت سایت و رفرش شدن صفحه لاگین بدون ه

PersianWeber
04-30-2011, 07:08 AM
دوستان برای ورود به مدیریت جوملا یوزرنیم و پسوورد وارد میکنم که دو حالت پیش میاد:

1- اگر یوزرنیم و پسوورد غلط وارد کنم سیستم اخطار میده که کاملا منطقیه
2- اگر یوزرنیم و پسوورد درست رو وارد کنم (که قبلا هم با همین یوزر و پس وارد میشدم)، صفحه ی لاگین بدون هیچ پیغامی رفرش میشه و وارد نمیشم!! ???

لطفا راهنمایی کنید :(

sahama
04-30-2011, 07:51 AM
افزونه ی خاصی رو به تازگی نصب کرده اید؟

PersianWeber
04-30-2011, 08:08 AM
خیر - چه افزونه ای میتونه باعث این مشکل بشه؟
حالا باید چیکار کرد؟

sahama
04-30-2011, 09:18 AM
از یه مرورگر دیگه هم امتحان کنید و بررسی کنید که کوکی ها فعال باشند

محمود مراديان
04-30-2011, 09:42 AM
سلام. من با مشابه این مشکل توی مامبو بر خوردم. یکی از دوستان تو این انجمن بهم گفت از طریق phpmyadmin یک کاربر مدیر کل دیگه بسازم و با اون لوگین کنم. همین کار رو کردم و مشکل حل شد.

PersianWeber
04-30-2011, 12:42 PM
چطور اینکار رو انجام بدم؟
لطفا راهنمایی کنید

sahama
04-30-2011, 05:51 PM
در phpmyadmin پایگاه داده رو باز کنید و در جدول کاربران یه کاربر جدید بسازید که با الگو برداری از کاربری که فعلا وجود داره کار ساده ایه

reza.keivanifar
06-02-2011, 04:57 PM
فایل configuration.php رو باز کنید. احتمالا خط اول قبل از برچسب php چندتا کاراکتر اضافی وارد شده

مهدی.
06-03-2011, 08:07 PM
سلام

بررسی کنید پوشه session path در هاست شما قابل نوشتن هست یا خیر ! اگر نیست باید اعمال نمایید ! همچنین پوشه tmp !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

QomesHost.com
06-04-2011, 03:21 PM
بررسی کنید مسیر پوشه temp , logs و ریشه در فایل کانفیگ درست باشه (با توجه به کنترل پنل هاستتون متفاوت خواهد بود.)

مهدی.
06-04-2011, 07:39 PM
بررسی کنید مسیر پوشه temp , logs و ریشه در فایل کانفیگ درست باشه (با توجه به کنترل پنل هاستتون متفاوت خواهد بود.)
سلام!

ولی پوشه لاگ و temp هیچ ربطی به این موضوع نداره !! مگر اینکه سشنها روی یکی از این پوشه ها در هاست تعریف شده باشه ! که نشان دهنده ضعف مدیر هاست هست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

QomesHost.com
06-05-2011, 06:19 PM
سلام!

ولی پوشه لاگ و temp هیچ ربطی به این موضوع نداره !! مگر اینکه سشنها روی یکی از این پوشه ها در هاست تعریف شده باشه ! که نشان دهنده ضعف مدیر هاست هست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

این نظر حضرت عالیست!
تجربه بنده در مشکلات مشابه دوستان در سرورهای گوناگون چیزی بود که عرض کردم.

gomnam44468
08-19-2011, 08:37 AM
سلام
منم تازه جومیلا رو نصب کردم
مراحل نصبی کامل شد ولی وقتی نام کاربری و رمز رو وارد می کنم برای ورود به صفحه مدیریت
چیزی رو که می بینم یک صفحه سفید است همین
چه کار می تونم انجام بدم/
لطفا راهنمایی کنید/administrator/index.php
این اخرین قسمتی است که در منوی ادرس سایت نمایش داده می شود.

yekrd
08-29-2011, 09:16 PM
سلام. من با مشابه این مشکل توی مامبو بر خوردم. یکی از دوستان تو این انجمن بهم گفت از طریق phpmyadmin یک کاربر مدیر کل دیگه بسازم و با اون لوگین کنم. همین کار رو کردم و مشکل حل شد.

من این کار رو انجام دادم و مشکل حل نشد!

yekrd
08-29-2011, 09:32 PM
دادش اگه اینطوری بشه که سایت کلن بالا نمیاد.

yekrd
08-29-2011, 11:11 PM
من این مشکل رو داشتم و متوجه شدم ایراد مربوط به اینه که کامپوننت com_login غیر فعال شده. برای فعال سازی اوون و یا چک کردنش با phpMyAdmin وارد دیتابیس بشید و از جدول _extensions دنبال کامپوننتی به اسم com_login بگردید و مطمئن بشید که فیلدهای enabled , access , protected هر سه تاشون مقدارشون 1 باشه.
همچنین همین کار را برای کامپوننتهای com_admin - com_users - plg_user_joomla - plg_user_profile - plg_authentication_joomla نیز انجام دهید.

مهدی.
08-29-2011, 11:21 PM
سلام
منم تازه جومیلا رو نصب کردم
مراحل نصبی کامل شد ولی وقتی نام کاربری و رمز رو وارد می کنم برای ورود به صفحه مدیریت
چیزی رو که می بینم یک صفحه سفید است همین
چه کار می تونم انجام بدم/
لطفا راهنمایی کنید/administrator/index.php
این اخرین قسمتی است که در منوی ادرس سایت نمایش داده می شود.
سلام !

جوملا ! نه جومیلا !

لطفاً در یک تاپیک جداگانه دنبال کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست