PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امکانات کاربران

mohmon
05-02-2011, 01:35 PM
سلام
من می خواستم چند کاربر تعریف بکنم و هر کدام بتوانند به بخش مدیریت بیایند و فقط در آنجا برایشان بعضی از منو ها فعال باشه

یا

از طریق همون سایت وارد بشن بعد از هر کدوم از کاربر ها فقط در دسته ای که من از قبل تعریف می کنم بتونه مطلبش را بگذارد

sahama
05-02-2011, 02:29 PM
چند گروه با دسترسی های متفاوت به طور پیشفرض در جوملا 1.5 وجود داره و شما با روش هایی می تونید اونها رو افزایش بدید
در جوملا 1.6 این ساخت این گروه ها و ایجاد دسترسی برای هر کدوم به طور نا محدود پیش بینی شده

mohmon
05-02-2011, 03:14 PM
خب من تو جوملا 1.5 هستم
اونجا چی کار کنم ؟؟

mersad
05-02-2011, 06:29 PM
دروود

مدیریت > مدیریت کاربران
به کاربر مورد نظر دسترسی دلخواه رو بدبد

شاد و سلامت در پناه ایزد

mohmon
05-03-2011, 12:30 PM
من از جوملا 1.5 استفاده می کنم من یک کامپوننتی می خواهم که بتونم امکانات بخش مدیرت کاربران را افزایش بده
مثلا یک کاربر تعریف کنم که به بخش مدیریت بتونه بیاد و در اونجا از از 7 منوی موجود(سایت-منوها-محتوا-کامپوننت ها-افزونه ها-ابزار ها-راهنما) مثلا فقط بتونه دو منوی محتوا و راهنما را انتخاب کند و بقیه منو ها غیر فعال باشه
---
اصلا یه مثال می زنم
شما فکر کنید من یک سایت برای یک مدرسه زدم که سه بخش یا همون سه منو داره
1-معرفی مدرسه
2-برنامه مدرسه
3-تکالیف

من می خواهم برای هر دانش آموز یک یوزر تعریف بکنم که وقتی به سایت اومد و وارد شد فقط امکان این رو داشته باشد که تکلیفش را در بخش تکالیف به صورت یک متن در آن بخش قرار دهد

*دو پست شما یکی شد.

mersad
05-03-2011, 01:16 PM
از افزونه acl باید استفاده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> MiO30%3D

شاد و سلامت در پناه ایزد