PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در آپدیت جوملا 1.6

iRo.ubukan
05-03-2011, 04:46 PM
سلام. میخوام جوملای 1.6 نصب شده روی سرور رو به 1.6.3 ارتقا بدم. اینکارو از قسمت Extension Manager: Update انجام میدم , ولی پیغام خطای زیر رو میده:

JFile: :write(.../<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): fopen(.../<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>): failed to open stream: Permission denied
Unable to write entry
Install path does not exist
مشکل از چیه؟ حتی permission پوشه temp رو هم تغییر دادم ولی دوباره با این پیغام مواجه میشم.

mersad
05-03-2011, 05:28 PM
دروود

FTP رو ست کنید
و سطح دسترسی تمام فایل ها رو به 777 تغییر بدید ( بعد از تغییر به حالت قبل بازگردانید )

شاد و سلامت در پناه ایزد

iRo.ubukan
05-03-2011, 07:04 PM
منظورتون سطح دسترسی کدوم فایلها هست؟ اینکارو برای پوشه tmp انجام دادم وداخل اون به جز پوشه هایی که موقع آپدیت ایجاد میشن فایل index.html هست که خالی هستش , لازمه اون رو هم تغییر بدم؟
در ضمن پوشه هایی که موقع آپدیت ایجاد میشن سطح دسترسیشون به صورت rwx r-x r-x هست.
---
من ftp رو هم ست کرده بودم موقع نصب جوملا ولی مشکلم پوشه ای هست که موقع آپدیت داخل tmp ایجاد میشه و سطح دسترسی لازم رو نداره! چیکار کنم که این پوشه موقع ایجاد اون سطح دسترسی لازم رو داشته باشه؟!

*دو پست شما یکی شد.

mersad
05-04-2011, 08:56 AM
ابتدا سطح دسترسی همه فایل ها و فولدرها رو به 777 تغییر بدید
و سپس ارتقا رو انجام بدید
و بعد سطح دسترسی فایل ها و فولدرها رو به حالت اول بازگردانید

شاد و سلامت در پناه ایزد