توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن ساز کیوننا و فایر بد
gigileh
05-03-2011, 09:46 PM
انجمن ساز کیوننا فارسی شده و انجمن ساز حرفه ای Fireboard 1.0.4 ترجمه شده رو از کجا میشه دانلود کرد
لطفا لینکشو بزارید
از بین این دو کدومشون بهتر هستن
sahama
05-04-2011, 04:49 AM
با جستجو در اینترنت می تونید فارسی شده اونها رو پیدا کنید
کوننا در ادامه فایر برد بوده و با تغییر نام پروژه فایر برد به کوننا بوجود اومده و در حال حاضر پشتیبانی از فایربرد قطع شده و تنها پشتیبانی از کوننا وجود داره
gigileh
05-04-2011, 07:42 AM
من خیلی توی نت گشتم ولی نتونستم پیدا کنم بعد این پست رو زدم
من قبلا این کامپوننت رو دانلود و نصب کردم و رایگان بود ولی الان پولی شده من همون نسخه اولیه رو میخوام
mh663
05-21-2011, 10:45 AM
من از این لینک گرفتمش <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فقط مشکلم اینه که کلا تو سایتم هیچی نمیتونم نصب کنمD: نه کامپوننت و نه هیچ اکسنشن دیگه ای...
abdulhalim
05-21-2011, 06:39 PM
من در حال ترجمه انجمن ساز كيونناي نسخه 1.6.4 هستم كه به زودي بصورت رايگان منتشر ميشه ،* قسمت كاربري هم كاملا ترجمه شده و ميتونيد از اينجا دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) كنيد ، ضمنا انجمن ساز ديسكاشنز براي جوملا 1.5 و 1.6 رو هم ميتونيد از سايت بنده دانلود كنيد ، همينطور انجمن ساز نينجابورد هم ترجمه ش آماده هست ولي بدليل پيدا كردن يك باگ و گزارش به تيم نينجافورج هنوز نميتونم منتشر كنم
mh663
05-25-2011, 06:01 AM
اینم یه لینک دیگه واسه دانلود انجمن ساز کیوننا: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> من که خوشم اومد.:)
mersad
05-25-2011, 07:39 AM
دروود
از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> استفاده کنید مشکلی نخواهد بود
در انجمن هم این مورد بود اگر خوب جستجو میکردید
شاد و سلامت در پناه ایزد
abdulhalim
05-25-2011, 11:07 AM
اين نسخه خيلي قديمي كيوننا هست ، نسخه جديدش كه من ترجمه كردم قراره يكي از وبسايتهاي جوملا منتشر كنه ، ولي نميدونم رايگان هست يا خير
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.