PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک کردن توضیحات مربوط به عنوانها

mahdi1r
05-04-2011, 09:55 AM
من یک منو در منو اصلی ساختم که دارای چندین عنوان و تیتر می باشد و هر کدام از عناوین هم دارای چند صفحه توضیحات هستند
حالا من برای اینکه با زدن منو اصلی و باز شدن صفحه فقط عناوین را داشته باشم و توضیحات در صفحه اول نباشد و با کلیک بر عنوان آن ظاهر بشود چکار باید یکنم در حال حاضر تمام تیترها با مطلب مربوط به آن پشت سر هم مثل وبلاگ قرار دارند و شلوغ و پلوغ است لطفا کمکم کنید خیلی کوچولو و خواهش میکنم نگید برو کتاب جومولا را بخوان ممنون<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منو پیش از بارداری

myparsa
05-04-2011, 10:10 AM
دوست عزیز
شما حتمن باید آموزش جوملا رو مطالعه کنید! برای استفاده از قدرت جوملا (نه جومولا) باید از توانائی های اون آگاه باشد.

اما، در نوع منو باید شیوه ی نمایش مد نظرتون رو انتخاب کنید! شما اکنون نوع منوی مجموعه بلاگ یا بخش بلاگ رو انتخاب کردید، برای نمایش فقط عنوان باید نوع منوتون &quot;نمایش لیست تمام مطالب مجموعه&quot; باشه.

منو &gt; منوی اصلی&gt; جدید &gt; مطالب&gt; نمایش لیست تمام مطالب مجموعه

یاعلی

mahdi1r
05-05-2011, 04:22 AM
باتشکر از همکاری شما من همانطور که شما گفتید تمام اون آیتمها را انجام دادم ولی به نتیجه مورد نظر نرسیدم و نوع ایتم منو را به نمایش لیست مجموعه های بخشتغییر دادم ولی صفحه اینطوری شد

پیش از بارداری
•آمادگی برای بارداری ( 2 مطالب )
•اقدام برای بارداری ( 2 مطالب )
•پیشگیری از بارداری ( 2 مطالب )
•ناباروری و مشکلات آن ( 2 مطالب )

حالا برای اینکه همان مطالبی که تعدادشان داخل پرانتز نوشته شده است فقط عنوانشان زیر سرتیتر آن موضوع نشان داده بشه باید چکار کنمو که با کلیک بر روی آن عنوان متن کامل نشان داده بشه
---
من نوع ایتم منو را به صورت (نمایش یک مطلب خاص) قرار دادم و صفحه ایجاد شده همانی بود که مد نظر من است ولی با کلیک بر روی عنوانهای شماره دار صفحه ارور می دهد The webpage cannot be found

کجای راه را اشتباه رفتم لطفا کمکم کنید
آمادگی برای بارداری

1.برنامه ريزي براي بارداري
2.متوقف كردن روشهاي جلوگيري از بارداري
اقدام براي بارداري1.تشخيص زمان تخمك گذاري
2.تغييراتي كه بايد هنگام اقدام براي بارداري در رژيم غذايي خود بدهيد
پيشگيري از بارداري1.پيشگيري از بارداري بصورت اضطراري
2.قرص جلوگيري از بارداري: قرصهاي تركيبي خواركي
ناباروري و مشکلات شايع مربوط به آن1.عوامل خطرساز در باروري
2.مشكلات شايع بارداري در زنان

*دو پست شما یکی شد.