توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از نسخه 1.5 به 1.6.3
engineer_ict
05-19-2011, 06:38 AM
با سلام خدمت اساتید و بزرگواران عزیز
انتشار ورژن 1.6.3 جوملا را تبریک عرض می کنم و به تمامی دست اندرکاران خسته نباشید میگم.
اگر لطف بفرمایید نحوه ارتقا از ورژن 1.5 به آخرین نسخه 1.6 را آموزش دهید ممنون میشم
موفق و پیروز باشید
hamed-pc
05-19-2011, 07:38 AM
سلام
تبریک میگم برای فعالیت مجدد انجمن و هچنین انتشار جوملا فارسی 1.6
بنده هم از جوملا فارسی 1.5.23 ترجمه شده مامبولرن را استفاده میکنم و میخواهم به نسخه 1.6.3 ارتقاء بدم . اما نمیدانم آیا این امکان وجود دارد؟ امکان دارد مشگلی برای کمپوننتها به وجود بیاید؟
من از ویرچوملارت نسخه 1.1.4 استفاده میکنم . آیا برای جوملا 1.6 باید نسخه جدید استفاده کنم؟ در کل لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
firoozmandan
05-19-2011, 07:59 AM
سلام
ممنون از شما بخاطر لطفی که به ما دارید.
برای ارتقا هسته جوملا 1.5.23 به جوملا 1.6.3 بزودی آموزش های لازم در سایت قرار خواهد گرفت. اما در مورد کامپوننت ها شما باید نسخه سازگار با هر ورژن را از سایت مربوطه دانلود کنید.
یا علی
engineer_ict
05-19-2011, 09:00 AM
سلام
ممنون از شما بخاطر لطفی که به ما دارید.
برای ارتقا هسته جوملا 1.5.23 به جوملا 1.6.3 بزودی آموزش های لازم در سایت قرار خواهد گرفت. اما در مورد کامپوننت ها شما باید نسخه سازگار با هر ورژن را از سایت مربوطه دانلود کنید.
یا علی
سلام استاد فیروزمندان عزیز
حقیقت من خسته شدم از اینکه برای این نسخه آنقدر انتظار کشیدم ، آیا نحوه ارتقا زودتر از پروسه قبلی در سایت قرار خواهد گرفت ؟!
با تشکر
mahdibala
05-19-2011, 10:07 AM
سلام، خسته نباشید
لطفا آموزش ارتقا از جوملا 1.5.11 به 1.6 را توضیح بدین
ممنون
firoozmandan
05-19-2011, 10:11 AM
سلام
تا آماده شدن آموزش میتونید از لینک زیر برای این منظور استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
nouri
05-20-2011, 08:33 AM
سلام
جوملا1.5.23 را ارتقا به 1.6 دادم صفحه این خطا مشاهده می شود
jerror_layout_not_able_to_visit
jerror_layout_an_out_of_date_bookmark_favourite
jerror_layout_search_engine_out_of_date_listing
jerror_layout_mis_typed_address
jerror_layout_you_have_no_access_to_this_page
jerror_layout_requested_resource_was_not_found
jerror_layout_error_has_occurred_while_processing_ your_request
jerror_layout_please_try_one_of_the_following_page s
jerror_layout_home_page
jerror_layout_please_contact_the_system_administra tor.
کامپوننت یافت نشد
مهدی.
05-20-2011, 08:59 AM
سلام
قالب پیشفرض نسخه 1.6 را استفاده کنید! ببینید مشکلتون برطرف میشه !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
nouri
05-20-2011, 11:03 AM
انتخاب قالب ممکن نیست چون قالب مدیریت همان ورژن 1.5.23 مشاهده می شود
مهدی.
05-20-2011, 12:50 PM
پس شما مراحل ارتقا را به درستی طی نکردید ! یکبار به نسخه 1.5 بازگردانید و سپس طبق آموزش لینک داده شده پیش بروید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
hamed-pc
05-21-2011, 07:12 AM
سلام
بنده میخوام شروع کنم به آپدیت به نسخه 1.6.3 الان هم که نسخه 1.5.23 نصبه
من از ماژولها و کمپوننتها استفاده میکنم . و تنظیماتی رو روی آنها انجام دادم حال چطوری میتونم با آپدیت به نسخه 1.6.3 تمامی تنظیمات و بک آپها رو برگردونم؟ مثلا
1: چطوری میتونم از تنظیمات ویرچومارت و محصولات داخلش بک آپ بگیرم ؟ و چگونه بعد از آپدیت بک آپها را برگردونم؟
2: قالب سایت الان JA corona هستش آیا بعد از آپدیت به مشگل میخورم؟ در این صورت باید چه کار کنم؟
به نظر شما بهتر نیست که کلا یک جوملا 1.6.3 جداگانه نصب کنم در کنار همین جوملا و دونه دونه کارها و کمپوننت ها را درست کنم و بعد از اتمام سوئیچ کنم به جوملا جدید؟
hamidy
05-21-2011, 12:57 PM
سلام
بررسی کنید که ماژول و کامپوننتی که استفاده می کنید با جوملا 1.6 سازگار هست؟
قالب سایت هم باید از جوملا 1.6 پشتیبانی کنه که به نظرم فعلا برای جوملا 1.6 فعال نیست.
این بستگی به خودتون داره، حجم اطلاعاتی که در دیتابیس دارین و اینکه ارزش اینو داره یا نه؟
در صورتیکه هدف خاصی از این مهاجرت ندارید بهتره همون نسخه 1.5.23 رو حفظ کنید.
در پناه حق
hamed-pc
05-21-2011, 06:13 PM
ممنونم
من جوملا 1.6.3 راغ در یک فولدر جداکانه روی سرور لینوکس نصب کردم
کمپوننتها و یا ماژولها ییی که میخوام نصب کنم حتما بررسی میکنم که از نسخه 1.6 پشتیبانی کنه
قالب را هم که فعلا از قالب خود پیشفرض استفاده میکنم
اما در هنگام نصب کمپوننت و ماژول این ارور را میگیره
JFolder::create: Could not create directory
پرمیشن پوشه های temp , component , را هم به 777 تعغیر دادم اما باز همچنان این ارور را میدهد
مساله بعدی اینکه در بخش تنظیمات بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو وقتی گزینه ها را روی ( بله ) انتخاب میکنم پس از ذخیره خود به خود ناگهان همه روی ( نخیر) میروند. در ضمن فایل htaccess.txt رو به htaccess. تعغیر دادم . اما مشگل حل نشد
در ضمن وقتی میخوام از مدیریت خارج بشم و لوگ آت بکنم این نوشته های عجیب و غریب میاد و یوزر خارج نمیشه
درخواست ارسالی اخیر غیرمجاز است چونکه token امنیتی غیرمعتبر است.Ù„Ø·ÙØ§ این ØµÙØ*Ù‡ را مجددا بارگذاری نمایید.
هدف من از مهاجرت به نسخه جدید
1: سرعت بارگذاری صفحات و لود میباشد
2: معرفی بهتر سایت به موتور های جستجو seo
3: امکانات متعدد و از جمله پشتیبانی بهتر از آجاکس میباشد
firoozmandan
05-23-2011, 07:03 AM
سلام
مشکل شما عدم ست شدن صحیح پرمیشن ها و یا اونر فایلهاست.
ابتدا فایل configuration.php را قابل نوشتن کنید سپس اقدام به تغییر تنظیمات کلی از قسمت مدیریت جوملا کنید
از FTP Layer استفاده کنید در صورتی که باز مشکل داشتید دستی فولدرهای مورد نیاز را تغییر پرمیشن دهید
یا علی
saeidfar
05-29-2011, 05:12 AM
سلام
تا آماده شدن آموزش میتونید از لینک زیر برای این منظور استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
با سلام
اين لينك كه لطف فرمودين براي ما كه از فارسي شده جوملا استفاده مي كنيم مشكلي پيش نمياره؟
sahama
05-29-2011, 06:09 AM
اصولا داشتن یه بک آپ توصیه می شه تا در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل به مرحله قبل از شروع کار برگردید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.