PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت نظرات

Sajad DP
05-20-2011, 09:10 AM
سلام
کسی کامپوننت نظرات برا جوملا 1.6 سراغ نداره؟

torghoundy
05-20-2011, 11:40 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

OMNIA
07-04-2011, 01:39 PM
سلام ايناتست شده روي 1.6 كا ميكنه؟ من الان vycomment از خوده جوملا دانلود كردم روي 1.6.3 نصب شد ولي كار نميكنيه شايدم ماله قالبشه البته قالبم همون پيش فرضي هست كه توش بود يه ديدي ميشه بزنيد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
07-04-2011, 02:55 PM
سلام

بهترین گزینه jcomment هست !

تست شده و کار میکنه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

OMNIA
07-04-2011, 03:01 PM
سلام

بهترین گزینه jcomment هست !

تست شده و کار میکنه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام اونم نصب كردم اونم نشنون داده نميشه بازم خودتون ببينيد در سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
07-04-2011, 03:36 PM
با قالب پیشفرض هم این مشکل رو دارید !؟
این قالب شما از سری قالبهای yoo theme هست ! لطفاً مشکل را با سایت مربوطه مطرح نمایید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

OMNIA
07-04-2011, 03:46 PM
با قالب پیشفرض هم این مشکل رو دارید !؟
این قالب شما از سری قالبهای yoo theme هست ! لطفاً مشکل را با سایت مربوطه مطرح نمایید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام بله در قالب پيش فرض هم بالانمياد سه ماژول نصب كردم
jcomment
vycomment
Content - Discussit
اما هيچكدوم نشون داده نميشه با هر سه قالب پيش فرض
كدوم سايت ؟ با كدوم سايت در ميان بذار م؟

مهدی.
07-04-2011, 04:43 PM

همین رو من الان تست کردم سالم بود و کار میکرد ! خیلی هم خوب بود !!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Sajad DP
07-04-2011, 05:51 PM
آقا مهدی مطمئنی که جی کامنت روی جوملا 1.6 کار میکنه؟:confused:

OMNIA
07-04-2011, 06:37 PM

همین رو من الان تست کردم سالم بود و کار میکرد ! خیلی هم خوب بود !!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من اول پوشه كام و بعد مود را نصب كردم گزينه اش در منوي كامپوننت ها اومده اما بازم در صفحه اول سايت نيست
اي خدا
روي هر سه قالب پيش فرضيم كه با خوده جوملا بود و نصب كردم تست كردم نشون نميده
بدتر اينه در بخش پلاگين ها گزينه اي نميبينم كه باهاش بشه اينو فعال و غير فعال كرد

مهدی.
07-04-2011, 10:59 PM
حق با شماست :دی سجاد جان جی کامنت کار نمیکنه. نسخه انتشار عمومیش هنوز نیومده و حواسم نبود و لینک رو گذاشتم ! :دی

مهدی.
07-04-2011, 11:01 PM
وقتی که کامپونن رو نصب میکنید باید بعدش ماژولش رو هم نصب کنید !

ماژول رو در یک موقعیت منتشر کنید ! که من پیشنهاد میکنم از ماژولهای افقی قالب که در انتها هستند استفاده کنید !

در تنظیمات ماژول و کامپوننت هم میتونید مشخص کنسد برای چه مطالبی نمایش داده بشه و ... !

کامپوننت آخر رو من در چندین قالب و موارد مختلفی بررسی کردمک مشکلی نبود و کار میکرد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

OMNIA
07-05-2011, 03:39 PM
وقتی که کامپونن رو نصب میکنید باید بعدش ماژولش رو هم نصب کنید !

ماژول رو در یک موقعیت منتشر کنید ! که من پیشنهاد میکنم از ماژولهای افقی قالب که در انتها هستند استفاده کنید !

در تنظیمات ماژول و کامپوننت هم میتونید مشخص کنسد برای چه مطالبی نمایش داده بشه و ... !

کامپوننت آخر رو من در چندین قالب و موارد مختلفی بررسی کردمک مشکلی نبود و کار میکرد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اصلا متوجه نشدم چي نوشتيد ؟
اين ماژول چيزي كه من دارم ميبينم اينه كه كار نميكنه ميتونيد سايت خودتون ببينيد ديگه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الان يه همچين كامپوننتي خيلي مهمه و بايد جزو اوليت هاي تيم فارسي ساز و پشتيباني جوملا باشه شما كه با افتخار بالاي سايت اين مطلب نوشتيد چرا هيچ اقدامي نميكنيد ؟ واقعا حيف نيست ؟
همين الان در بخش دانلود بخش افزونه هاي و كامپوننت هاي سايت هيچي جزو چندتا چيز بدرد نخور مثل دفتر مهمان بيشتر نيست
بهر حال هنوزم نيازمند يك نسخه نظرات خوب سالم و فارسي هستيم

مهدی.
07-05-2011, 10:11 PM
این سیستم که در ارسال قبل بهتون معرفی کردم بدون هیچ مشکلی روی جوملا 1.6 کار میکند ! فارسی سازی این کامپوننتها زمانبر هستند و کامپوننتی که یک هفته از انتشار اون نمیگذره رو نمیشه انتظار داشت فارسی پیدا کرد ! اما به مرور سعی میکنیم بخش افزونه ها رو قدرتمند تر کنیم !شما میتونید فعلاً از این کامپوننت استفاده کنید تا در اولین فرصت این کامپوننت فارسی و آماده و منتشر شود!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

OMNIA
07-06-2011, 06:04 PM
این سیستم که در ارسال قبل بهتون معرفی کردم بدون هیچ مشکلی روی جوملا 1.6 کار میکند ! فارسی سازی این کامپوننتها زمانبر هستند و کامپوننتی که یک هفته از انتشار اون نمیگذره رو نمیشه انتظار داشت فارسی پیدا کرد ! اما به مرور سعی میکنیم بخش افزونه ها رو قدرتمند تر کنیم !شما میتونید فعلاً از این کامپوننت استفاده کنید تا در اولین فرصت این کامپوننت فارسی و آماده و منتشر شود!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
الان روي اين قالب نصبه البته نصبش كردم نميدونم از كجا اصلا فعال ميشه تو پلاگين ها نيست
بگذريم از اين ماجرا بدتر از همه اينه روي اسكريپت فعال نبيست الان بريد روي سايت ببينيد خودتون ديگه بخش نظارت نداره

نوید
07-07-2011, 07:03 AM
اصلا متوجه نشدم چي نوشتيد ؟
اين ماژول چيزي كه من دارم ميبينم اينه كه كار نميكنه ميتونيد سايت خودتون ببينيد ديگه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الان يه همچين كامپوننتي خيلي مهمه و بايد جزو اوليت هاي تيم فارسي ساز و پشتيباني جوملا باشه شما كه با افتخار بالاي سايت اين مطلب نوشتيد چرا هيچ اقدامي نميكنيد ؟ واقعا حيف نيست ؟
همين الان در بخش دانلود بخش افزونه هاي و كامپوننت هاي سايت هيچي جزو چندتا چيز بدرد نخور مثل دفتر مهمان بيشتر نيست
بهر حال هنوزم نيازمند يك نسخه نظرات خوب سالم و فارسي هستيم

سلام
این کامپوننت رفت در لیست کامپوننت ها جهت فارسی سازی
در ضمن باید خدمتتون عرض کنم که افراد تیم ما محدود است و کارهای بسیاری برای انجام وجود داره
موفق باشید

OMNIA
07-07-2011, 01:00 PM
سلام
این کامپوننت رفت در لیست کامپوننت ها جهت فارسی سازی
در ضمن باید خدمتتون عرض کنم که افراد تیم ما محدود است و کارهای بسیاری برای انجام وجود داره
موفق باشید
سلام خيلي عاليه
منم انتظار ندارم كه همين الان فارسيش كنيد كه ميفرماييد افراد ما محدوده اتفاقا خيليم ممنونم از همه زحماتتون
اما نكته اينه مشكل من هنوز حل نشده اين افزونه در وب من كا نميكنه ولي هنوز كسي پيدا نشده بهم كمك كنه
اينو چيكار كنمش بالاخره ؟ من هم روي قالباي ديگه هم تست كردم اگر لازمه بفرماييد در پيام خصوصي نامكاربري و رمز بدم خدمتتون جهت بررسي بهتر

مهدی.
07-07-2011, 11:54 PM
ماژول رو منتشر کردید !؟ وقتی برید داخل یک محتوا در موقعیت مشخص شده نمایش داده خواهد شد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

OMNIA
07-08-2011, 12:02 AM
ماژول رو منتشر کردید !؟ وقتی برید داخل یک محتوا در موقعیت مشخص شده نمایش داده خواهد شد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مشكل اينه كه با موفقيت جفت پوشه ها نصب شد اما
در بخش ماژول ها چيزي با نام اون وجود نداره كه بخوام اصلا فعال يا غير فعالش كنم؟ هم نام خوده ماژول يا بخشي از اونم سرچ ميكنم هيچي نميده انگار نيستش اونجا

OMNIA
07-08-2011, 12:46 AM
بالاخره با چند بار كلنجار رفتن درست شد
حالا موندم روي اين قالب من موقعيتشو بايد به كجا تخصيص بدم كه زير پست ها نشونش بده
مشكلي كه دارم اينه نميدونم بايد به كجا تخصيص بدم تا زير پست ها نشون بده بدبختي اين قالبه كد موقعيت هارو ميزنم نشون نميده موقعيت ها رو كه بفهمم كجا بذارمش خودتون ببينيد اگر ميدونيد كجا بايد موقعيتشو بذارم بفرماييد چون قشنگ كار ميكنه مثلا الان در موقعيت Adv1 گذاشتم كار ميكنه اما جاش كاملا بي ربط ميشه اينطوري

OMNIA
07-09-2011, 09:36 PM
بالاخره با چند بار كلنجار رفتن درست شد
حالا موندم روي اين قالب من موقعيتشو بايد به كجا تخصيص بدم كه زير پست ها نشونش بده
مشكلي كه دارم اينه نميدونم بايد به كجا تخصيص بدم تا زير پست ها نشون بده بدبختي اين قالبه كد موقعيت هارو ميزنم نشون نميده موقعيت ها رو كه بفهمم كجا بذارمش خودتون ببينيد اگر ميدونيد كجا بايد موقعيتشو بذارم بفرماييد چون قشنگ كار ميكنه مثلا الان در موقعيت Adv1 گذاشتم كار ميكنه اما جاش كاملا بي ربط ميشه اينطوري
كمك...............

mersad
07-09-2011, 10:44 PM
دروود

به قوانین احترام بگذارید و اسپم نکنید

در تنظیمات افزونه برای تمام مجموعه ها و منو ها قابل نمایش قرار بدید
به صورت اتوماتیک زیر مطالب قرار خواهد گرفت

شاد و سلامت در پناه ایزد

OMNIA
07-10-2011, 08:51 PM
اين اودجا رو من نصب كردم زير هر پست نمياد دكمه نظراتش ولي مجبور شدم در بخش محل نمايش يه جا بهش اختصاص بدم حالا اونجا نشون داده ميشه بگذريمبراي فارسي كردنش در فايل en.......ini كه همه جملاتش توش بود متون فارسي جايگزين كردم اما انگار كه نه انگار هيچ جاش فارسي نشد حتي انگليسي هاشم بهم نريخت اينو بخواهيم فارسي كنيم چياشو بايد ويرايش كنيم ؟ يا اينكه فرموديد در نوبت فارسي سازي قرار گرفته ميخواستم بدونم كي و چقدر ديگه طول ميكشه ؟

نوید
07-11-2011, 02:20 AM
سلام
در ضمن نسخه فارسی این کامپوننت منتشر شد
سیستم یادداشت Udja (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشید

ha_med
08-06-2011, 12:02 PM
با سلام

و با تشکر بابت فارسی سازی این افزونه که خیلی لازمه برای فارسی زبان ها

اما یه سوال داشتم

من این افزونه رو روی جوملای 1.7 و در لوکال نصب کردم

نسخه ی انگلیسی این افزونه که آقا مهدی لینکش رو گذاشتن فقط یه فایله که با نصبش هم کامپوننت نصب میشه، هم ماژول و هم پلاگین .. و با فعال کردن پلاگین، این افزونه عمل می کنه و نیازی به فعال کردن ماژول در یک موقعیت نیست .. و تنها مشکلش اینه که انگلیسیه

اما نسخه ی فارسیش که تو قسمت افزونه های سایت قرار داره دو تا فایله یکی کامپوننت و یکی ماژول و پلاگین رو نداره .. که باید هر دوتاش رو نصب کرد و باید ماژول رو حتماً در یک موقعیت فعال کرد .. که خیلی عملکردش رو بد می کنه یعنی این افزونه همیشه نشون داده میشه ..

میشه بپرسم پچرا اینجوری شده و چرا با ترجمه، پلاگینش نمونده و تقسیم شده به دو تا فایل ..

ممنون میشم جواب بدید