توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزودن زبان فارسی به جوملا 1.6
hamidy
05-21-2011, 06:46 AM
سلام
با توجه به نیاز کاربران جوملا 1.6 و سوالاتی که بیشتر کاربران درخصوص نحوه فارسی سازی و فعال کردن زبان فارسی در جوملا 1.6 نسخه انگلیسی وجود داشت. آموزش افزودن زبان فارسی به جوملا 1.6 در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) قرار گرفت.
امیدواریم که مفید واقع شود
افزودن زبان فارسی به جوملا 1.6 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A7%D9%86_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%A8% D9%87_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6)
موفق باشید
kakoshirazi
05-21-2011, 07:09 AM
خوب سایت الان فقط بسته کامل جوملا رو قرار داده.
بسته زبان خالی رو نداریم که .... بسته زبان رو چطور بسازیم ... یکم به فکر مبتدی ها هم باشید
kakoshirazi
05-21-2011, 07:13 AM
به صورت عادی اگر فولدر زبان که در پکیج 1.6 هست رو زیپ کنیم و بخوایم استفاده کنیم
این اررور رو میده :
JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file
در ضمن فایل زبان مدیریت هم میمونه ....
میشه راهنمایی کنید چطور یه پکیج زبان فارسی برای استفاده در جوملا 1.6 انگلیسی درست کنیم و استفاده ...؟ استفاده رو که گفتید .. درست کردنش مونده
hamidy
05-21-2011, 07:27 AM
به صورت عادی اگر فولدر زبان که در پکیج 1.6 هست رو زیپ کنیم و بخوایم استفاده کنیم
این اررور رو میده :
JInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file
در ضمن فایل زبان مدیریت هم میمونه ....
میشه راهنمایی کنید چطور یه پکیج زبان فارسی برای استفاده در جوملا 1.6 انگلیسی درست کنیم و استفاده ...؟ استفاده رو که گفتید .. درست کردنش مونده
در ابتدای آموزش افزودن زبان فارسی به جوملا 1.6 لینک آموزش ساختن زبان فارسی هم هست. یکبار دیگه مطالعه کنید.
به هر حال لینک زیر را ببینید:
آموزش ساخت پکیچ زبان فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%AA%D9%86_%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%B2%D8%A8 %D8%A7%D9%86_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%A8 %D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_ 1.6)
برای مثال هم می تونید از لینک زیر کمک بگیرید.
نمونه بسته زبان (انگلیسی) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
kakoshirazi
05-21-2011, 07:52 AM
خود جوملا فارسی پکیج زبان ارائه نکرده یا نمیکنه ؟
ما از فایل ها و فارسی سازی شما میخوایم استفاده کنیم ....
الاوه بر پک زبان
ابا در قالب ها یا جای دیگه نیاز به تغییری نیست ؟
kakoshirazi
05-21-2011, 08:29 AM
ای بابا ویرایش نشد کنم.
من هرکاری میکنم یه جای کار اررور میده ...
شما این کار رو نکردی یا اینکه میتونی انجام بدی و یه پک واسه دانلود بهم بدید با فایل های زبان ترجمه شده ی همینجا ؟
اون اموزش بدرد کسایی میخوره که میخوان جوملاشون رو اونجور که دوست دارن انجام بدن ...
راستی بجز نصب این پک کاردیگه ای در قالب ها و ... نیاز نیست انجام داد ؟
اگه میشه خودتون یا کسی که این کار رو کرده لطف کنید یه پک اینستال از زبان جوملا فارسی بهم بدید
hamidy
05-21-2011, 09:01 AM
خود جوملا فارسی پکیج زبان ارائه نکرده یا نمیکنه ؟
ما از فایل ها و فارسی سازی شما میخوایم استفاده کنیم ....
الاوه بر پک زبان
ابا در قالب ها یا جای دیگه نیاز به تغییری نیست ؟
خیر- جوملا فارسی هنوز چنین بسته ای برای انتشار آماده نکرده.
این بسته فقط ترجمه فایل های زبان هست ، در صورتیکه نسخه جوملا فارسی تغییراتی در خود جوملا نیز داشته.
منظور از قالب ها چیست؟ قالب ها باید قابلیت پشتیبانی از راست به چپ را داشته باشند.
ای بابا ویرایش نشد کنم.
من هرکاری میکنم یه جای کار اررور میده ...
شما این کار رو نکردی یا اینکه میتونی انجام بدی و یه پک واسه دانلود بهم بدید با فایل های زبان ترجمه شده ی همینجا ؟
اون اموزش بدرد کسایی میخوره که میخوان جوملاشون رو اونجور که دوست دارن انجام بدن ...
راستی بجز نصب این پک کاردیگه ای در قالب ها و ... نیاز نیست انجام داد ؟
اگه میشه خودتون یا کسی که این کار رو کرده لطف کنید یه پک اینستال از زبان جوملا فارسی بهم بدید
جهت تهیه این آموزش بسته زبان فارسی تهیه شده.
این آموزش هم برای افزودن زبان فارسی به جوملا 1.6 انگلیسی هست.
خیر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.