PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نقشه سایت Xmap

yaser1
05-21-2011, 05:11 PM
سلام
نمیدونم افزونه های سایت که رسما منتشر میشوند مشکل دارند یا ....

کامپوننت نقشه سایت Xmap (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رسما چندمین (+ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و + (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)) افزونه ای است که دانلود و روی جوملا 1.5 نصبیدم اما موقع اجرا خطا میده

404 - یک خطا بوجود آمده است

Component Not Found

yaser1
05-25-2011, 05:24 AM
سلام
از دوستان تیم جوملا خواهش می کنم جواب بدهند
چون در حقیقت در این تاپیک 3 تا اشکال اساسی افزونه های رسمی سایت مطرح شده

firoozmandan
05-26-2011, 07:03 AM
سلام

روی کدوم نسخه از جوملا نصب میکنید ؟
لوکال یا سرور ؟

یا علی

yaser1
05-27-2011, 02:04 PM
سلام
روی 1.5
هاست:مامبوسرور
اگه لازمه دسترسی بدم خودتون چک کنید آقا محسن

yaser1
05-31-2011, 07:35 PM
سلام
کــــــــمـــــــــک !

yaser1
06-07-2011, 04:36 AM
سلام
کسی از تیم نیست کمک کنه؟

sahama
06-07-2011, 05:31 AM
دوست عزیز این افزونه برای جوملا 1.6 فارسی شده و شما ظاهرا اون رو بروی جوملا 1.5 نصب کرده اید

yaser1
06-07-2011, 06:06 AM
سلام
بله.درسته.اما کامپوننت
eXtplorer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) چطور؟

hamidy
06-07-2011, 12:53 PM
سلام
اما کامپوننت
eXtplorer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) چطور؟

سلام

این کامپوننت بدون مشکل نصب و اجرا شد.

shahzade
06-08-2011, 05:41 PM
سلام دوستان

من تازه اومدم سراغ جومولا ، کامپوننت xmap رو نصب کردم ، مشکلی که داره این هست که مطالب جدیدم تو نقشه نمیاد ، فقط چندتا مطلب خودش اومده.:(:(

ممنون میشم راهنمیاییم کنید

این هم لینک نقشه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

yaser1
06-09-2011, 07:07 AM
سلام

این کامپوننت بدون مشکل نصب و اجرا شد.
سلام
مطمئنید؟دسترسی بدم ببینید؟

hamidy
06-09-2011, 07:11 AM
سلام
مطمئنید؟دسترسی بدم ببینید؟

سلام
همیشه سعی کردیم قبل از پاسخ به دوستان عزیز ، مواردی رو که مطرح میشه تست کنیم بعد پاسخ بدیم.

هر طور صلاح می دونید.

در پناه حق

joomlakar.com
06-09-2011, 03:44 PM
سلام شما باید در قسمت تنظیمات مدیریت نقشه سایت خودتون رو تنظیم کنید که از شامل چه منوهایی بشه.

شاد و تندرست باشید.

سلام دوستان

من تازه اومدم سراغ جومولا ، کامپوننت xmap رو نصب کردم ، مشکلی که داره این هست که مطالب جدیدم تو نقشه نمیاد ، فقط چندتا مطلب خودش اومده.:(:(

این هم لینک نقشه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
06-09-2011, 05:24 PM
دروود

سلام دوستان

این هم لینک نقشه

دوست عزیز سایت شما با سیستم مدیریت محتوای جوملا ساخته نشده و با دیتالایف انجین هست
در این انجمن موارد مربوط به اس ام اف و جوملا و مامبو بررسی میشود

شاد و سلامت در پناه ایزد

shahzade
06-09-2011, 09:11 PM
سلام

ممنون دوستان

هرکاری کردم درست نشد ، دیتالاف نصب کردم ببینم چطوریه.

میخوام همون رو نصب کنم ،

ولی من همه منو ها رو ادد کردم ، و اینکه منوی مجموعه ها تو هیچ کدوم نمی اومد.

بعد از اینکه درست بشه ، بعد از هر ارسال خودکار ثبت میشه دیگه درسته؟؟

باز هم ممنون ، و ببخشید