توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای "شما مجاز به دیدن این منبع نیستید" در فایرفاکس ؟؟
meelmeal
12-11-2006, 08:29 AM
سلام ...
من مامبو 4.6.1 رو بصورت لوکال نصب کردم، از AppServ و Zend Optimizer هم استفاده میکنم براش ...
مشکل اینجاست که توی Firefox 2 ، روی هر لینکی از منوی اصلی که کلیک میکنم، پیغام خطای "شما مجاز به دیدن این منبع نیستید، شما باید وارد شوید" میاد ... دسترسی ها رو هم چک کردم روی Public ه همه...
این مشکل توی IE6 وجود نداره راحت نشون میده ... چه کاری باید انجام بدم تا مشکل حل شه ؟
جالب اینجاست که وقتی توی بخش مدیریت، روی آیتم منو کلیک میکنم و اطلاعاتشو نشون میده، اون URL ی که اونجا نوشته رو اگه copy / paste کنم کار میکنه !!
firoozmandan
12-11-2006, 08:34 AM
سلام
مامبو 4.6.1 كه نيازي به Zend Optimizer نداره !
اطمينان داريد از اين نسخه استفاده ميكنيد ؟
يا علي
meelmeal
12-11-2006, 08:38 AM
سلام .
آره مطمئنم ... 4.6.1p ...
من رو حساب اون راهنمایی که قبلا برای ورژن قبلی گذاشته بودید برای 4.6.1 هم Zend رو نصب کردم ... مشکلی براش پیش میاره ؟؟ uninstall ش کنم ؟
این ماجرای خطایی که توی firefox هست هم یعنی ممکنه از همین باشه ؟!
مرسی (:
sorry4uboth
12-11-2006, 08:40 AM
Zend در این صورت تاثیری نداره
از zend نمیتونه باشه
شما یکبار مامبو رو از اول نصب کنید!
راه حل منطقی نداره!
meelmeal
12-11-2006, 08:51 AM
واقعا هیچ دلیلی خاصی یعنی نداره ؟!؟! فکر کنم الان دفعه چهارم باشه که مجبور شدم مامبو رو از اول نصب کنم :))))
سعی میکنم نا امید نشم تا مشکلش بدون نصب مجدد حل شه ! (:
یه چیزی هست ... وقتی که توی فایرفاکس روی یه لینک محتوای استاتیک کلیک میکنم این آدرس توی browser دیده میشه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 27&amp;Itemid=52
در حالی که توی IE که روی همون لینک کلیک میکنم این ادرس رو load میکنه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> d=52
اون آدرسی که amp داره کنار هر کدوم از option هاش همون آدرسیه که این پیغام خطا براش میاد...
توی سورس صفحه هم همین آدرس هست...
این اطلاعات احیانا کمکی نمیکنه ؟؟؟؟ شاید جایی باید option خاصی رو ست کنم ؟؟
iransbs
12-11-2006, 09:09 AM
خیر &amp; همان & هست و باعث خطا در مامبو نمی شه.
این مشکل یکم عجیب به نظر می رسه شما بررسی کنید در IE با نام کاربری login کرده اید یا نه
دسترسی های منو ها ، بخش ها ، مجموعه ها و محتوا را بر روی public تنظیم کنید
موفق و پیروز باشید
یا علی
meelmeal
12-11-2006, 10:55 AM
آخه دقیقا وقتی این amp; ها رو دستی ار توی لینک حذف میکنم صفحه load میشه ! :))
توی IE هم کاربر مهمان م، login نکردم...
دسترسی ها هم همه public ه ، حتی برای اینکه مطمئن شم قاطی نکرده باشه یک بار دسترسی ها رو عوض کردم دوباره برگردوندم روی public
یه اتفاق دیگه ... وقتی که روی این لینک ها کلیک میکنم، خطای دقیقی که بهم میده اینه :
صفحه اصلي --> ارسال مطلب
شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
شما باید وارد شوید
منظورش از "ارسال مطالب" چیه ؟! من روی یه لینک به محتوای استاتیک کلیک کردم !
sorry4uboth
12-11-2006, 10:58 AM
خوب!
شما ممکنه اسمش رو اشتباهی گذاشته باشد!
با همین 1 دونه لینک مورد دارید؟
meelmeal
12-11-2006, 11:23 AM
نه ... باهر لینکی که بذارم این مشکل رو دارم ... چه استاتیک چه آیتم های معمولی ...
یه کشف دیگه هم کردم ! من 3-4 تا آیتم تماس تعریف کردم و برای هر کدوم یک لینک توی منوی اصلی گذاشتم
توی IE که روی هر کدوم کلیک میکنم درسته ... اطلاعات مربوط به اون contact رو نشون میده
ولی وقتی توی firefox روی هرکدوم از این لینکها کلیک میکنم، کلا یه قسمتی به اسم "تماس با ما" رو load میکنه که تازه از توی اون باید وارد جدول لیست contact ها شد و بعد از اونجا انتخاب کرد که نشون بده اطلاعاتشو...
sorry4uboth
12-11-2006, 11:32 AM
شما اگه سیستمت IP واقعی داره بفرست یه نگاه بکنم
خیلی عجیبه
بهترین راه اینه که شما رو سرور کار کنید و از انتقال از لوکال به سرور اجتناب کنید
meelmeal
12-11-2006, 01:09 PM
متاسفانه الان دسترسی به Valid IP ندارم اینجا ... در هر صورت دارم مامبو رو روی هاست آپلود میکنم ببینم اونجا این مشکلات حل میشه یا نه...
یه سوال دیگه (: شاید ربط زیادی به این تاپیک نداشته باشه ...
بهترین برنامه برای بکاپ گرفتن از اطلاعات لوکال و restore کردن روی سرور برای مامبو 4.6.1 کدومه که مشکلی نداشته باشه ؟؟
sorry4uboth
12-11-2006, 01:22 PM
شما zip یا tar.gz یا tar.bz2 بکن بفرست رو سرور
powerarchiver خوبه
art7th
12-11-2006, 02:06 PM
ولی وقتی توی firefox روی هرکدوم از این لینکها کلیک میکنم، کلا یه قسمتی به اسم "تماس با ما" رو load میکنه که تازه از توی اون باید وارد جدول لیست contact ها شد و بعد از اونجا انتخاب کرد که نشون بده اطلاعاتشو...
من هم چینین مشکلی دارم .
ولی این مشکل مانی برای من پیش میاد که موقعیت و ترتیب چنیش یک ماژوال رو عوض کنم!
وقتی چنین کاری کنم لینک "تماس با ما" به عهنوان ایندکس سایت لود میشه!
ارادتمند ، بهمنی
radman
12-11-2006, 03:08 PM
با سلام
منم روی یه سرور ویندوز مامبو 4.6.1 مامبولرن رو نصب کردم و همین مشکل رو با قسمت اخبار و مقالات و سوالات متداول داشتم و برای رفع این مشکل لینکها رو در قسمت لینک جدید به صورت دستی وارد کردم تا درس کار کنه.
یا حق
biogenix
12-12-2006, 09:07 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &amp;id=14&amp;Itemid=20
این صفحه رو ببینید من رو هر لینکی که کلیک میکنم این صفحه باز میشه .و تمام پته ما رو میریزه رو آب آخه یک سری از مطالب قرار نیست نمایش داده بشه ولی این لیتکها به صفحه ای میرن که تمامی مطالب رو یکجا نمایش میده راستی بگم من از فایرفاکس و اکسپلورر چک کردم و منو ها هم با JSCOOK ساخته شدن
radmehr
12-12-2006, 09:28 AM
به خاطر اینه که تو آدرس ها به جای & از ;amp& استفاده شده!
این دو تا رو ببین:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 23&Itemid=28
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &amp;id=23&amp;Itemid=28
meelmeal
12-12-2006, 10:28 AM
خب منم همینو نوشتم ! که وقتی از ;amp استفاده میکنیم اینطوری میشه !! البته من هم توی IE و هم توی firefox ، سورس صفحه رو باز کردم و توی جفتشون لینکی که براش نوشته بود با amp; بود ... ولی انگاه توی IE این amp ها حذف میشن و درست کار میکنه ولی توی فایرفاکس نه !! شایدم کاملا دارم پرت میگم البته (: خلاصه که کمک ....
web_master
12-12-2006, 11:12 AM
اقا منم دچار این مشکل شدم از امروز تا الان نبود روی هر چی میزنی می گه شما مجاز ...
این مامبو عشقی کار می کنه یه وقت خوبه یه وقت قات می زنه جریانش چیه؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
web_master
12-12-2006, 12:24 PM
بچه ها من وقتی از قسمت آخرین مطالب یک مطلب رو باز می کنم در fire fox باز می شه ولی اگر همون رو از منو انتخاب کنم باز نمیشه .
این fire fox چرا با مامبو جناغ شکسته دارم دیوونه می شم.
یکی یه راه حلی پیدا کنه. :'(
biogenix
12-12-2006, 12:28 PM
فکر کنم تنها راهی که بشه درستش کرد اینه که آدرسها رو دستی وارد کنیم هان این کارم که پدر در میاره بابا خیلی طول میکشه کسی راه حلی بلد نیست که بشه این مشکل رو حل کرد؟
biogenix
12-12-2006, 12:32 PM
تازه مشکل فقط فایرفاکس نیست منوها توی اکسپبورر هم کار نمیکنن میتونید خودتون ببینید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منوها همه یکجا میره
abtin
12-12-2006, 12:46 PM
بچه ها من وقتی از قسمت آخرین مطالب یک مطلب رو باز می کنم در fire fox باز می شه ولی اگر همون رو از منو انتخاب کنم باز نمیشه .
این fire fox چرا با مامبو جناغ شکسته دارم دیوونه می شم.
یکی یه راه حلی پیدا کنه. :'(
من هم با fire fox و هم با IE چک کردم .. این مواردیکه گفتین وجود نداره !.. مطالب از منو هم به درستی باز میشن !
شما با یه سیستم دیگه امتحان کنید .. احتمالا مشکل از سیستمه !
پیروز باشید !
abtin
12-12-2006, 12:56 PM
biogenix جان .. شما اینی که میگم یه چک بکن ..
از مدیریت منو >> منوی اصلی ... روی منو هات کلیک کن .. بعد ببین این منو برای نمایش چه مطلبی تنظیم شده .. شاید همه منو هات و زیر منو ها و .. برای نمایش یک مطلب تنظیم شدن که همه میرن یک جا ! .. اگه نشد بگو !
biogenix
12-12-2006, 02:37 PM
آبتین جان این دو تا لینک رو نگاه کن او مطلبی که دو تا لوگو هست برای ساخت لینکدونیه و اون جدول برای تبلیغات کنار صفحه ببین لینک اول اونه که با فایر فاکس باز میشه و لینک دوم رو با اکسپلورر 7 باز میکنم جفتش ماله یک منو هست اما ببین چقدر با هم تفاوت داره اون مطلبی ککه گفتم اصلا نباید نمایش داده بشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &amp;id=21&amp;Itemid=39
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 21&Itemid=39
ببین فرقش فقط توی اینه که اولی &amp داره دومی فقط & داره حالا اینو چجوری درست کنیم خدا میدونه این جوری هر مطلبی که نوشتی نمایش داده میشه و هیچ طبفه بیندی هم وجود نداره
biogenix
12-12-2006, 02:47 PM
lمن مشکل رو توی سایت مامبو مطرح کردم شاید اونا به جواب برسن
اینم لینکش راستی برای اینکه بفهمید مشکل چیه یک بار با فایرفاکس یک بار با اکسپلورر سایت رو چک کنید
htttp://zangetafrih.ir
sorry4uboth
12-12-2006, 03:52 PM
lمن مشکل رو توی سایت مامبو مطرح کردم شاید اونا به جواب برسن
اینم لینکش راستی برای اینکه بفهمید مشکل چیه یک بار با فایرفاکس یک بار با اکسپلورر سایت رو چک کنید
htttp://zangetafrih.ir
سایت شما مشکلی نداره
لااقل این چیزی رو که نوشتید نداره!
من با هر دو مرورگر به خوبی سایت شما رو میبینم
ظاهرا شما مامبو رو به 461 ارتقا دادید درسته؟
web_master
12-12-2006, 05:08 PM
اقا محمد سایت منم چک کن با fire لینک های توی منو باز نمی شه دسترسی هم پابلیک هستش
ممنون می شم
sorry4uboth
12-12-2006, 05:23 PM
البته فکر نمیکنم ربطی داشته باشه
اما 3 سوال! لطفا هر دو جواب بدید
1- پرمیشن هاتون رو ست کردید؟
2- لوکال کار کردید بعد به سرور انتقال دادید؟
3- از کجا سرور رو تهیه کردید؟
web_master
12-12-2006, 05:33 PM
من پرمیشن فایل ها 0644 و فولدر ها 0755 است ..
نه روی سرور طراحی شده.
مامبو سرور خودتون
در ضمن این مشکل بعد از تعویض قالب پیش فرض 4.6 قدیمی به 247clean اتفاق افتاده ولی باز هم تا دیروز کار می کرد اما یک دفعه این جوری شد.
من روی مطالب دسترسی کاربر گذاشته بودم ولی بعدش برداشتم و پابلیک کردم ولی فکر کنم هنوز ff نفهمیده که جریان چی شده :D
biogenix
12-12-2006, 05:42 PM
من به طور مساقیم روی سرور نصب کردم ولی میگم از چند جای دیگه هم چک کردم منوهای سمت چپ توی فایرفاکس درست باز نمیشه چون & به amp& تبدیل میشه من از روی یک دسنگاه دسگه هم چک کردم مشکل داشت
sorry4uboth
12-12-2006, 05:43 PM
به قالب که ربطی نداره
تست کن ببین با ساخت منوی جدید و آیتم جدید بدون تغییر مشکل داری یا نه؟
بعد بازم تست کن ببین با تغییر دسترسی خراب میشه یا سالمه
web_master
12-12-2006, 06:12 PM
من الان یکسری منو به بخش فروشگاها اضافه کردم با ie چک کنید روی مثلا بهرنگ بزنید تماس اون رو نشون میده ولی در FF وقتی این کار رو میکنی کل تماس ها رو نشون می ده.
این FF چه شه.
sorry4uboth
12-12-2006, 06:13 PM
شما یه کاری بکنید
تمام منوها رو آدرسهاشون رو بصورت دستی بدید
مثلا به جای اینکه به یه کامپوننت لینک بدی بیا آدرس اون رو بصورت "لینک آدرس وب" بده ببین بازم این مشکل هست یا نه
web_master
12-12-2006, 06:24 PM
بله اگر در قسمت منو از قسمت لینک- آدرس وب استفاده کنیم درست می شه البته تماسها من مطالب رو تست نکردم
ولی این جوری dady آدم در میاد که؟ :-[
sorry4uboth
12-12-2006, 06:27 PM
خوب یه کار دیگه هم میتونی بکنی
1 مامبو جدید تو یه پوشه بریز
بعد از اینکه نصب تموم شد از فایل configuration.php نام و یوزر دیتابیست رو عوض کن ببین بازم این مشکل هست
کلا اوا تست کن ببین با مامبو جدید این مشکل رو داری یا نه
biogenix
12-13-2006, 06:26 AM
من یک نظری دارم میگم بخش قابل فهم کردن لینکها برای موتور جستجو رو فعال کنسم شاید درست شد ولی مشکل اینه که اونم کار نمیکنه من httaccess.txt رو به httaccess تغییر دادم ولی کار نکرد سرورم هم لینوکس و آپاچی هست
abtin
12-13-2006, 10:58 AM
سلام...
کلا مشکله باحالی به نظر میرسه ! :P .. شما یه بار همه منوهات رو پاک کن و دوباره از اول بساز ببین مشکلت حل میشه ؟
من یک نظری دارم میگم بخش قابل فهم کردن لینکها برای موتور جستجو رو فعال کنسم شاید درست شد ولی مشکل اینه که اونم کار نمیکنه من httaccess.txt رو به httaccess تغییر دادم ولی کار نکرد سرورم هم لینوکس و آپاچی هست
برای اینکار سرور شما باید mod_rewrite رو پشتیبانی کنه .. واسه این که بفهمی یه phpinfo بگیر ببین میکنه یا نه ؟
اون کاری رو که گفتم قبلش بکن اگه درست شد که هیچ اگه نه بگو حالا یه فکری بکنیم !
biogenix
12-13-2006, 12:06 PM
من منوها رو یکبار پاک کردم و هیچ اتفاقی نیافتاد هموم آش و همون کوزه ولی من میگم شاید مشکل از jscookmenu باشه شاید اگر یک منوی دیگه نصب کنم درست بشه ولی منوی مشابه پیدا نکردم ja_transmenu هست که اونم خیلی قرمز و زاقارته توی css هاش هم نمیدونم کجا رو باید تغییر بدم تا زنگش عوض بشه
sorry4uboth
12-13-2006, 12:11 PM
هر دوی شما دارید از Js استفاده میکنید؟
ببین معمولی موردی ندارید؟
meelmeal
12-13-2006, 12:59 PM
سلام
من سایتم رو از لوکال منتقل کردم روی سرور ، باز هم این مشکل بود ...
منم ضمنا از JSCook استفاده میکنم ... همین الان امتحان کردم، خود ماژول منوی اصلی رو publish کردم، از طریق اون که میرم درست کار میکنه !!
انگار مشکل از JSCook ه ...
میتونین برین ببینین ... هم ماژول mainmenu هست هم ماژول JSCook ، ولی فقط از خود main menu میره ...
sorry4uboth
12-13-2006, 01:05 PM
خوب پس نتیجه اینه که JSCook Menu با نسخه 461 نا سازگاره
دوستان گرامی لطفا به این موضوع توجه کنند
اما میتونید با دادن لینک بصورت دستی استفاده کنید
biogenix
12-13-2006, 01:30 PM
خوب به حول و قوه الهی مثل اینکه معلوم شد مشکل چیه من Ja-transmenu و extendedmenu رو تست کردم مشکلی نداشتن اما اگر میشه یک نگاه به css های transe بندازید چون من توی سایتش خوندم با css ها میشه رنگ زمینه و فونتش رو عوض کرد ولی هر چی بهش کرم ریختم نشد اگر بتونین پیدا کنین رنگ قرمزش رو چطور میشه تغییر داد دیگه مشکل ما 110% حل شده ممنون میشم
meelmeal
12-13-2006, 01:36 PM
من بقیه منو ها رو استفاده نکردم ... ولی ظاهرا از نظر interface هیچکدوم به خوبی jscook نیستن ... من احساس میکنم مشکل JSCook رو بشه به راحتی حل کرد ... شاید فقط در حد عوض کردن همون amp ها توی سورس ... نمیشه سورسشو عوض کرد ؟! (:
biogenix
12-13-2006, 05:42 PM
amp ها مال jscook نیست چون توی IE درست کار میکنه فکر میکنم خود Firefox این تگ رو اضافه میکنه در ضمن ja_transmenu هم خیلی لا کلاسه وولی باید css هاش رو تغییر داد چون رنگش بده اگر تگ css ها رو پیدا کنیذ حله
web_master
12-14-2006, 06:22 AM
آقا این trans menu هم مشکل داره مثل همونه
کسی منو ی حرفه ای دیگه ای سراغ نداره؟
abtin
12-14-2006, 10:32 AM
اینا هست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منتها هیشتاشو تست نکردم ..درضمن فارسی هم نیستن ! :P
biogenix
12-14-2006, 01:06 PM
این منوها که برای جوملا منتشر شدن مشکلی ندارن من infinity رو قبلا تست کرده بودم فکر کنم مشکل داشت ولی اون یکی رو نمیدوونم تست میکنم ببینم چه جوریه راستی کسی css های transmenu رو چک نکرد ببینیم کجاش رو باید تغییر داد؟
missneg
01-22-2007, 05:02 AM
سلام
من هم از مامبو 4.6.1 روی local استفاده می کنم و دقیقاً همین مشکلات meelmeal رو با فایرفاکس دارم یعنی روی هر کدوم از لینک های سایت بجز صفحه اصلی که کلیک می کنم خطای "شما مجاز به دیدن این منبع نیستید..." میاد و در pathway صفحه اصلی-> ارسال مطالب نشون داده می شه. همه چیز در IE درست کار می کنه.
ممنون می شم اگر این مشکل بیشتر بررسی بشه
sorry4uboth
01-22-2007, 10:52 AM
یه سوال!
شبیه ساز لوکالت چیه؟
ورژن php, mysql, apache رو میگید لطفا!
missneg
01-23-2007, 05:36 AM
من از AppServer استفاده می کنم:
apache 1.3.34
php 4.4.1
mysql 5.0.16
sorry4uboth
01-23-2007, 11:20 AM
شما هم از منوی جاوایی استفاده میکنید؟
missneg
01-25-2007, 06:15 AM
بله :(
radman
01-25-2007, 06:21 AM
سلام
عزیز مشکل از منوی جاوای هست.
منم روی مامبو 4.6.1 نصب کردم همین مشکل رو داشتم.
بهتره که منو رو پاک کنی.
یا حق
missneg
01-25-2007, 07:59 AM
من کلی زحمت کشیدم روی منو، نمی تونم پاکش کنم :'(. شما به عنوان جایگزین از چی استفاده کردید؟
sorry4uboth
01-25-2007, 01:14 PM
اگر این پست رو دقیق میخوندی متوجه میشدی که من یه پیشنهاد دادم
ادنم اینه که لینکها رو بصورت دستی از طریق آدرس وب وارد کنی و ....
radman
01-25-2007, 07:47 PM
با سلام
کاری که آقا محمد گفتند من قبلا انجام دادم.
اگه شما براتون این منو خیلی حیاتیه و روش خیلی کار کردید مجبورید لینک کامپوننتها و دیگرها رو به صورت دستی وارد کنید تا دیگه این ارور رو نده.
در هر صورت این یک راه حل استاندارد نیست.یعنی با این کار ما هنوز صورت مسله باقی هست و مشکل بر سر جای خودش.
یا حق
missneg
01-27-2007, 07:06 AM
سلام
من این تاپیک رو درست خوندم و می دونم راهش اینه که لینک ها رو به صورت دستی وارد کنم ولی این کار باعث می شه که یک سری امکانات رو از دست بده، برای همین دنبال یه راه حل بهتر بودم
+ link=topic=3509.msg26613#msg26613 date=1169754449]
در هر صورت این یک راه حل استاندارد نیست.یعنی با این کار ما هنوز صورت مسله باقی هست و مشکل بر سر جای خودش.
ولی مثل این که چاره ای نیست!
hossein.shokrzadeh
02-11-2007, 11:53 AM
بالاخره كسي نفهميد مشكل اين منو چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sorry4uboth
02-11-2007, 11:58 AM
عدم سازگاری با نسخه 461
چیزی که در همین دو تاپیک مربوطه توضیح داده شده
hossein.shokrzadeh
02-11-2007, 12:51 PM
خوب چجوري ميشه سازگارش كرد؟ اگه SEF رو فعال كنيم درست ميشه!، ولي بدون اون چي؟
alizali
02-18-2007, 05:42 PM
من هم همین مشکل را دارم با نصب wamp server
از اون درهای بی درمان است
اینجاست که فایرفاکس کم آورده متاسفانه
sorry4uboth
02-18-2007, 06:02 PM
یعنی شما الان با WAMP SERVER مشکلی ندارید با این موضوع؟!
منظورتون از این تاپیک چی بوده!؟
alizali
02-18-2007, 06:12 PM
چرا من هنوز مشکل دارم با فایرفاکس و هنوز در حال دست و پنجه نرم کردن با آن هستم
sorry4uboth
02-18-2007, 06:19 PM
شما اگه کل این تاپیک رو بخونید همه چیز دستتون میاد!
لطفا دقت بیشتری بفرمائید.
car20
02-26-2007, 10:54 AM
با سلام وخسته نباشيد
در سايت من وقتي كاربري با نام كاربري خود وارد مي شود و بر روي دكمه ارسال مطلب كليك مي كنه اين پيغام شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد رو نشون مي ده ، اما براي ارسال لينك هيچمشكلي وجود ندارد ، اگر ممكن است دوستان راهنمايي بفرمائند كه چه كاري بايد انجام دهم . با تشكر ارادتمند car20
abtin
02-26-2007, 11:27 AM
اگه میشه این سوال رو توی یک تاپیک جداگونه باز کنین .. درسته که سوالتون مثل بقیست ولی این بحثش تموم شده و موضوعات داره قاطی میشه.
در اون تاپیک .. سطح دسترسی کاربر رو چک کنین ببینین چی هستش ؟ یه یوزر بسازین و برای تست بزارین .
iransbs
02-26-2007, 12:45 PM
لطفا در انجمن جستجو کنید این سوال چندین بار هست که به صورت کامل جواب داده شده است
موفق و پیروز باشید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.