توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تبدیل phpbb3 به کیوننا
galiver_0
05-23-2011, 09:05 AM
با سلام
من طبق دستورالعمل سایت کیوننا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) میخواستم phpbb رو تبدیل به kunena کنم ولی وقتی تبدیل میشه به جای حروف فارسی، علامت سوال میاد :( کسی میدونه چرا؟ به نظرم اشکال در فایل کانورته که انکودینگش فارسی رو نمیشناسه
abdulhalim
05-23-2011, 10:16 AM
فكر ميكنم بايد ديتابيس رو utf-8 كني
galiver_0
05-23-2011, 01:37 PM
فكر ميكنم بايد ديتابيس رو utf-8 كني
دیتابیسم utf-8 ه
abdulhalim
05-23-2011, 05:43 PM
منظورم جدولهاي كيونناست نه كل ديتابيست
galiver_0
05-23-2011, 08:22 PM
منظورم جدولهاي كيونناست نه كل ديتابيست
تمام جداول دیتابیسم (از جمله فایربورد که بعدا میخواد تبدیل به کیوننا بشه) utf-8 ه
abdulhalim
05-25-2011, 11:11 AM
من نميدونم ديگه ، چيزي به ذهنم نميرسه ، بهتره از بقيه سوال بپرسي يا از انجمن خود كيوننا كمك بگيري
مهدی.
05-25-2011, 07:51 PM
سلام
قبل از تبدیل و بعد از تبدیل انکود چی بوده ؟ و چی میشه ؟
دیتابیس (توجه کنید جداول منظور نیست !) collationش چی هست و چی میشه ؟
phpbb انکود اسکریپتش روی چی تنظیم بوده ؟ و کوننای فارسی رو تست میکنید یا کوننا انگلیسی ؟
کوننا رو از کجا تهیه کردید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
galiver_0
05-29-2011, 11:13 AM
سلام
قبل از تبدیل و بعد از تبدیل انکود چی بوده ؟ و چی میشه ؟
دیتابیس (توجه کنید جداول منظور نیست !) collationش چی هست و چی میشه ؟
phpbb انکود اسکریپتش روی چی تنظیم بوده ؟ و کوننای فارسی رو تست میکنید یا کوننا انگلیسی ؟
کوننا رو از کجا تهیه کردید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
منظورتون رو از انکود متوجه نشدم؟؟
collation دیتابیس utf8-general-ci ه و بعد از تبدیل هم تغییری نمیکنه.
من فقط مرحله اول که تبدیل phpbb به fireboard است رو رفتم که حروف فارسی به صورت علامت سوال میاد و مرحله بعد که تبدیل fireboard به کیوننا هست رو نرفتم (البته نیازی هم نبوده که برم چون این مرحله مشکل داشته)
فایربورد رو از سایت کیوننا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) گرفتم.
نکته قابل توجه اینه که با همه این تفاسیر، موضوع تاپیک درست میاد و فارسیه ولی بقیه حروف فارسی در قسمت های دیگه فروم علامت سواله :confused:
galiver_0
05-29-2011, 11:18 AM
کانورتری که من استفاده کردم این بود:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
05-29-2011, 11:24 AM
امکانش هست یکجا آنلاین کنید تا مشکل رو بشه بررسی از نزدیک کرد ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
galiver_0
05-29-2011, 06:23 PM
امکانش هست یکجا آنلاین کنید تا مشکل رو بشه بررسی از نزدیک کرد ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
میتونید از لینک زیر نمونشو ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در صورتی که دسترسی به ادمین یا بانک اطلاعاتی داشتین پیغام خصوصی بدین.
در صورتی که دسترسی به ادمین یا بانک اطلاعاتی خواستین پیغام خصوصی بدین :d
فکر میکنم اگه بانک اطلاعاتیمو قبل از کانورت از utf8 به latin1_general_ci تبدیل کنم درست بشه، ولی وقتی این کارو میکنم بازم حروف فارسی تبدیل به علامت سوال میشه :(
کسی میتونه کمک کنه؟
firoozmandan
06-02-2011, 06:59 AM
سلام
علاوه بر دیتابیس باید فیلد ها هم به صورت unicode باشند.
این مورد را بررسی کنید
یا علی
galiver_0
06-02-2011, 01:21 PM
سلام
علاوه بر دیتابیس باید فیلد ها هم به صورت unicode باشند.
این مورد را بررسی کنید
یا علی
تمام فیلها یونیکده، چرا من دیتابیس رو به لاتین تبدیل میکنم تبدیل به علامت سوال میشه؟ قبلا دیتابیس لاتین بود ولی حروف فارسی توش علامت سوال نبود یه حروف اجق وجق بود :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.