PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هنگام لاگین به پنل ادمین میگه user name یا پیسورد صحیح نیست

mojtaba846
12-11-2006, 04:31 PM
سلام
من مامبو را نصب کردم و تا پایان نصب به هیچ مشکلی برخورد نکردم اما در مرحله آخر که برنامه یوزر نیم و پسورد را برای ادمین ست می کند من پسورد خودم را وارد کردم و دیدم کار نکرد و پیغام خطای خود برنامه را داد " نام کاربری یا کلمه عبور شما صحیح نمی باشد یا سطح دسترسی شما پائین می باشد, دوباره سعی کنید " بعد از نصب هم باز همین پیغام را داد .لطفاً بگوید چرا این پیغام را می دهد .ضمناً یوزر نیم و پسورد صحیح می باشد.

sorry4uboth
12-11-2006, 04:35 PM
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم

لطفا قبل از باز کردن تاپیک جدید جستجو کنید در انجمن

این دو اموزش به شما کمک میکنند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا قسمت آموزشهای سایت رو مطالعه بفرمائید

marsdl
01-01-2007, 05:07 PM
سلام
من مامبو را نصب کردم و تا پایان نصب به هیچ مشکلی برخورد نکردم اما در مرحله آخر که برنامه یوزر نیم و پسورد را برای ادمین ست می کند من پسورد خودم را وارد کردم و دیدم کار نکرد و پیغام خطای خود برنامه را داد &quot; نام کاربری یا کلمه عبور شما صحیح نمی باشد یا سطح دسترسی شما پائین می باشد, دوباره سعی کنید &quot; بعد از نصب هم باز همین پیغام را داد .لطفاً بگوید چرا این پیغام را می دهد .ضمناً یوزر نیم و پسورد صحیح می باشد.

یه فایل متنی با notpad ایجاد کنید .
حالا اینو توش تایپ کنید :

&lt;?php
echo md5(&quot;passwod&quot;);
?&gt;

فایل رو بصورت پی اچ پی ذخیره کنید .به جای کلمه Password هم پسورد مرود نظرتونو توش بنویسید و بعد ذخیره کرده و توی لوکال هاست یا هاست تست کنید .
یک کلمه بلند به شما می دهد که آنرا کپی کنید .
حالا به دیتا بیس مراجعه کرده و این رو به جای پسورد قبلی Paste کنید .
حالا پسورد شما همونی شده که می خواستید .

firoozmandan
01-02-2007, 06:49 AM
سلام

راهي كه شما گفتين كاملا درسته اما راه ساده تري هم هست واون نوشتن مستقيم پسورد در PHPMyAdmin در فيلد مربوطه هست . اما بايد Function رو MD5 قرار بديم .

يا علي