PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای راه اندازی یک سایت بر پایه جوملا

Salib
05-23-2011, 09:21 PM
سلام.

من کم و بیش با جوملا 1.5 البته لوکال کار کردم ، الان یه موسسه آکادمیک می خواد سایت راه اندازی کنه من جوملا رو پیشنهاد دادم ، یعنی از امکانات قدرتمندش گفتم و ... اونا هم مایلند سایت رو با جوملا راه اندازی کنند.

حالا چند تا سوال دارند که با اجازتون من اینجا می پرسم،اما قبلش اینو بگم که:
- من به استناد جواب هایی که از اینجا می گیرم ، به اونا اطلاعات می دم و تو راه اندازی سایت بهشون کمک می کنم ، لطفا اینو در نظر داشته باشید و بهترین گزینه رو به من معرفی کنید.
- این موسسه مشکلی با افزونه های تجاری نداره ، فقط می خواد سایتش آبرومند باشه ، پس اگه از بین افزونه های تجاری هم چیزی سراغ دارید که بتونه به ما کمک کنه لطفا دریغ نکنید .(البته منظورم فقط معرفی افزونه هست)

خب سوالات :
1- به نظرتون برای یه سایت آکادمیک ، از چه قالبی استفاده کنیم بهتره؟

2- یه افزونه ای می خوایم که مثلا سرتیتر اطلاعیه ها و اخبار رو با افکت خاصی (مثلا حروف چین) بیاره و بعد با کلیک رو هر کدوم ، متن اصلی مربوطه رو نشون بده،چیزی سراغ دارید؟

3-اگه بخوایم یه سری تصویر به صورت تصادفی داشته باشیم از چه افزونه ای استفاده کنیم بهتره؟

4-یه گالری عکس محدود هم می خوایم فقط در حد نمایش چندتا عکس از نمای خارجی موسسه ، کلاس ها ، سالن مطالعه و ...

5-اینو هنوز مطمئن نیستم ولی شاید بخوان سایت دو زبانه باشه ، چه افزونه ای رو پیشنهاد می کنید؟

6- افزونه ای به عنوان گالری ویدیو هم وجود داره؟

فعلا همین ، منتظر جواب دوستان می مونم.

با اجازه تون سوالات احتمالی دیگه رو هم تو همین تاپیک می پرسم.

بی نهایت سپاس گزارم.

مهدی.
05-24-2011, 08:03 PM
سلام

1.سلیقه ای هست و باید خودتون در بین قالبهای موجود انتخاب کنید !
2.برای اینکار میتونید در قالب سایت اینکار را انجام دهید و نیاز به افزونه خاصی هم نیست ! نیازمند دانش کافی به کدنویسی هستش !
3.در افزونه های جوملا به تعداد کافی برای این مورد ماژول موجود هست و فقط نیاز داره یک جستجوی کوچک داشته باشید !
4.برای اینکار هم میتونید از ماژولهای متفاوت و پلاگین های متفاوت استفاده کنید ! نمونه خاصی مد نظرتون هست لینک بدید که بهتر بشه معرفی کرد !
5.برای دو زبانه جومفیش !! ولی برخی مواقع نصب یک جوملای دیگر هم پیشنهاد میشه !
6.بله ! بطور مثال بنده از پلاگین allvideo بیشتر مواقع استفاده میکنم. بصورت تخصصی کامپوننتهایی نیز موجود هست که بسته به نوع کار باید انتخاب شوند !

لطفاً به قوانین انجمن نیز توجه کنید و سوالات خود را جداگانه مطرح نمایید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Salib
05-24-2011, 08:04 PM
بی نهایت ممنون آقای مهدی.

در مورد تاپیک های جداگانه ، باشه ، حتما ، از این به بعد همین کار رو می کنم.

در مورد سوال 5 که گفتین نصب یه جوملای دیگه پیشنهاد می شه ، متوجه منظورتون نشدم ، می شه بیشتر توضیح بدید؟

مهدی.
05-24-2011, 08:14 PM
یک جوملا برای بخش فارسی و یک جوملا برای بخش انگلیسی !!!

برخی مواقع اینکار بهتر و برخی مواقع استفاده از جومفیش پیشنهاد میشه ! باید دید کدام بهتر و کار را ساده تر میکنه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست