PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر بک گراند

royaza
05-24-2011, 04:22 PM
سلام دوستان
من از قالب yougrids استفاده میکنم، برای تغییر بک گراند background.jpg رو تغییر دادم، وکلن همه تصویرها و منوها رو به رنگ دلخواهم در آوردم، حالا تصویر بکگراند تا نیمه سایتم هست و بقیش خاکستریه، رفتم تو فولدر templates\yougrids\css و در اونجا هم قالبی که انتخاب کردم(2 تا انتخاب داره قالبم) رو تمام رنگهاشو از خاکستری به آبی تغییر دادم ولی باز هم هیچ تغییری ندیدم، میشه راهنماییم کنید، ممنون

بخشی از کد که مربوط به بکگراند بود:

BODY ID'S USED FOR CSS FONT STYLES AND BASE SITE BODY STYLING */
body#stylef1, body#stylef2, body#stylef3, body#stylef4, body#stylef5, body#stylef6, body#stylef7, body#stylef8, body#stylef9, body#stylef10, body#stylef11, body#stylef12, body#stylef13, body#stylef14, body#stylef15, body#stylef16 {
background:#E8E8E8 url(../images/metal/background.jpg) no-repeat center top;
color:#555;
}
/* ADDITIONAL FOR ADVERT INTRO */
h1.hadv{
text-shadow:1px 1px #fff;
color:#3d3d3d;
font-size:200%;
}
p.padv{
text-shadow:1px 1px #eee;
color:#121212;
}
/* BOTTOM PART OF THE SITE LAYOUT. BASE WRAP */
#centerbottom {
background:#fff;
}
/*GRIDS STYLING CAN BE USED TO STYLE EACH metal DIFFERENTLY */
#yjsg1 {
background:#292929;
color:#efefef;

مهدی.
05-24-2011, 07:05 PM
سلام

آدرس سایت رو قرار بدید تا دقیقتر بهتون بگیم که باید چه کدی رو باید تغییر بدید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

royaza
05-24-2011, 07:44 PM
سایت خودم لوکاله فعلن، ولی آدرس تمپلیت اینجاست: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
05-24-2011, 08:18 PM
دوست عزیز ! پشتیبانی از ملحقات و قالبهای تجاری از بازه فعالیتی انجمن خارج است ! قالب شما پشتیبانی دارد و باید با سایت منتشر کننده در تماس باشید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

iRo.ubukan
05-25-2011, 09:15 AM
شما کدی که تو خط بکگراند نوشته شده رو تغییر بدی به رنگی که در انتهای تصویرتون هست.
background:#E8E8E8 url(../images/metal/background.jpg) no-repeat center top;
شما تصویری که برای بکگراند قرار میدی اینجا بزارید تا دقیقتر راهنماییتون کنم.

royaza
05-25-2011, 09:58 AM
ببخشید ولی درباره ماژول جوملا هم نمیشه سوال کرد، این بخش مربوط به ماژول بود و نه قالب، ممنون.

firoozmandan
05-26-2011, 05:33 AM
سلام

در مورد ماژول شما میتونید سوال کنید اما مشکل شما در قالب تجاریست که پشتیبانی آن بر عهده سایت فروشنده است!

یا علی