PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه افزونه مشابه این سایت

Salib
05-24-2011, 08:21 PM
این سایت سایت دانشگاه تهران (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هست که البته فکر نکنم با جوملا باشه!

ولی می خوام بدونم افزونه ای تو جوملا داریم که بتونه عکس هارو اینطوری بیاره (به کادر زیر ِ منو ها در سایت توجه کنید)

من اگه یه همچین چیزی تو جوملا بخوام باید چیکار کنم؟

مهدی.
05-24-2011, 08:29 PM
سلام

اگر موجود باشه که هیچی میتونید استفاده کنید ! اگر هم نبود میتونید بنویسید خوب ! خیلی سخت نیست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Salib
05-24-2011, 08:36 PM
شما درست می گید ،البته نوشتن یه افزونه شاید برای شما که حرفه ای هستید کار سختی نباشه ، اما واسه ما مبتدی ها...

خب حالا من از کجا بدونم موجود هست یا نه ؟

شما تا بحال واسه جوملا یه همچین چیزی ندیدید؟

راستی این حروف چینم که گفتم دقیقا منظورم همون چیزی هست که تو سایت دانشگاه تهرانه ، دیدید دیگه؟

مهدی.
05-24-2011, 08:44 PM
داخل سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میتونید جستجو کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Salib
05-24-2011, 08:52 PM
ببخشید ، می شه یه راهنمایی بکنید که من باید "چه عنوانی" رو جستجو کنم؟

یا تو چه گروهی جستجو کنم؟

بخدا ببخشید ، من یه اشتباهی کردم به اینا جوملا رو معرفی کردم ، اینا هم گیر دادن این آخر ترمی که تو راه اندازی سایتشون کمک کنم!

منم ناشی ، موندم چیکار کنم ...

ممنون می شم بیشتر راهنماییم کنید.
---------------------------------------------------------------
آقا دستتون درد نکنه ، فکر کنم تو اسلاید شوها یه چیزایی پیدا کردم ، فکر نمی کردم اینقدر زود بتونم جواب بگیرم .

واقعا بهتون تبریک می گم بخاطر سرعت پاسخگویی تون.

عالیه...

بازم ممنون آقای مهدی.

mersad
05-24-2011, 09:16 PM
دروود

دقیقاً منظور شما کدام قسمت سایت هست ؟
برای تصاویر میتونید از اسلاید شو استفاده کنید
و برای اخبار هم میتونید از اخبار متحرک یا اسکرول نیوز استفاده کنید
باز هم اگر مورد دیگه ای هست بیان کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

Salib
05-24-2011, 09:34 PM
سلام .

بله همون تصاویر منظورم بود و اما در مورد اخبار متحرک ، میشه لطف کنید دقیقا عنوان افزونه رو بنویسید.

من تو این تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) یه سری از چیزایی که مد نظرم بوده رو نوشتم ، البته آقای مهدی راهنمایی کردن اما اگه دوست داشتید شما هم یه نگاه بندازید ، نظرتون رو بگید. ممنون می شم.

فعلا همینا بود ، بازم سوالی بود حتما می پرسم.

mersad
05-24-2011, 10:29 PM
جواب اقا مهدی عزیز کامل و واضح بود
برای اخبار متحرک از این افزونه ها میتونید به دلخواه استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای اسلاید شو هم میتونید از این افزونه ها به دلخواه استفاده کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد