PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با نمایش همه تصاویر آرتیکل در یکجا

iRo.ubukan
05-25-2011, 09:28 AM
سلام. من هر آرتیکلی که میزنم با اینکه تصاویر رو در جای خودشون و بین مطالب قرار میدم ولی بعد از انتشار مطلب همه تصاویر یکجا نشون داده میشن!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چیکار کنم که اینطوری نشه و هر عکسی سر جای خودش باشه؟

iRo.ubukan
05-25-2011, 07:19 PM
دوستان کسی نیست به یه همچین مشکلی برخورده باشه؟

mersad
05-25-2011, 07:24 PM
دروود

مطالب خودتون رو ابتدا وارد ورد پد یا تکست کنید و سپس انتقال بدید و بعد تصویر رو وارد کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

iRo.ubukan
05-25-2011, 07:49 PM
کاری که فرمودید رو انجام دادم ولی تغییری نکرد.

sahama
05-25-2011, 09:25 PM
شما از افزونه خاصی استفاده نکرده اید؟

iRo.ubukan
05-26-2011, 05:30 AM
منظورتون از افزونه خاص رو متوجه نشدم اما افزونه هایی که استفاده کردم همگی مربوط به خود قالب هستن و تا حالا افزونه ی دیگه ای نصب نکردم.

iRo.ubukan
05-27-2011, 02:54 PM
دوستان لطفا این حقیر رو راهنمایی بفرمایید. من تو فروم سازنده قالب هم سوال رو مطرح کردم ولی میگن شما باید اکانت پولی داشته باشید تا جواب رو بگیم.(آخه من این قالب رو از طریق سرویس دهنده هاستم خریدم)

ali_bah
05-27-2011, 07:01 PM
آدرس سایتت رو بهم پیام خصوصی کن ، ببینم دقیقا مشکلتون چیه.

مهدی.
05-27-2011, 08:38 PM
سلام

دوستان لطفا این حقیر رو راهنمایی بفرمایید. من تو فروم سازنده قالب هم سوال رو مطرح کردم ولی میگن شما باید اکانت پولی داشته باشید تا جواب رو بگیم.(آخه من این قالب رو از طریق سرویس دهنده هاستم خریدم)
به هر حال ما هم طبق قوانین نمیتونیم به سیستمهای تجاری پشتیبانی بدیم !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

iRo.ubukan
05-28-2011, 04:15 AM
من مشکلم رو تو این تاپیک مطرح کرده بودم که گفتن باید اکانت پولی داشته باشی. امکانش هست یکی از دوستان که اونجا اکانت پولی دارن موضوع رو پیگیری کنن؟(البته عذر میخوام جسارته)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hamidy
05-28-2011, 05:10 AM

اگه شما قالب رو خریداری کردید باید مجوز jatc رو داشته باشید.
اگر ندارید از سرویس دهنده هاستتون(که قالب رو برای شما خریداری کرده) بخواهید این موضوع رو پیگیری کنه

iRo.ubukan
05-28-2011, 07:34 AM
دوست من اگه قرار بود که من مجوز jatc بگیرم که دیگه نمیرفتم قالب بخرم تا این مشکلات برام پیش بیاد خیلی راحت دانلودش میکردم. نشستم با خودم حساب کردم اگه قالبی که میخوام رو بخرم خیلی به صرفه تر هستش ولی اشتباهم همین بود که مجوز رو نگرفتم.(به نظرم بیشتر ضرر کردم)

hamidy
05-28-2011, 08:06 AM
شما از افزونه خاصی استفاده نکرده اید؟

جهت درج مطالب افزونه خاصی دارید؟

آخه من این قالب رو از طریق سرویس دهنده هاستم خریدم

اگر سرویس دهنده شما دسترسی داره ایشون مشکل شما رو مطرح کنه

به هر حال ما هم طبق قوانین نمیتونیم به سیستمهای تجاری پشتیبانی بدیم !

قوانین انجمن:
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.

دوست من اگه قرار بود که من مجوز jatc بگیرم که دیگه نمیرفتم قالب بخرم تا این مشکلات برام پیش بیاد خیلی راحت دانلودش میکردم. نشستم با خودم حساب کردم اگه قالبی که میخوام رو بخرم خیلی به صرفه تر هستش ولی اشتباهم همین بود که مجوز رو نگرفتم.(به نظرم بیشتر ضرر کردم)

خرید jatc 70 دلار هست و شما به قالب های بیشتری دسترسی دارید.

چنانچه هنوز مشکل دارید یوزر و پسورد سایتتون رو برای یکی از اعضای تیم جوملا فارسی پ خ کنید. تا دوستان بررسی کنند.

در پناه حق

pars247
05-28-2011, 08:45 AM
دوست من احتمالا پلاگین ja thumbnail رو فعال کردین!!!
غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه؟

iRo.ubukan
05-28-2011, 03:53 PM
دوست من احتمالا پلاگین ja thumbnail رو فعال کردین!!!
غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه؟
مشکل حل شد , خدا اجر دنیا و آخرت رو بهتون بده واقعا دیگه کلافه شده بودم بابت راهنمایی خیلی ممنونم.