PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال

jabberworld
05-25-2011, 03:22 PM
درود بر دوستان عزیز
من به تازگی به جمع شما دوستان پیوستم و در اولین پستم چند سوال دارم:
من قالب grunge را برای سیستم مدیریت محتوای جوملای خود نصب کردم چون به نظرم خیلی زیبا بود و هم با کار من جور در میاد ولی بر خلاف دمو کمی کاستی دارد که امید وارم با یاری شما دوستان حل شود.و اما سوالات:

1:از کجا میتونم این پلاگین اسلاید را تهیه کنم؟---><b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2:از کجا میتونم این پلاگین کادر دور عکس در پست را تهیه کنم؟---><b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
3:چگونه منوی بالای وب را ایجاد کنم؟---><b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

4:چگونه منوی سمت راست وب را ایجاد کنم؟---><b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

5:چگونه قسمت Text Size را حذف یا کوچکتر کنم؟---><b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

6:چگونه طرح Grunge را حذف کنم یا بالا تر ببرم؟---><b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آدرس دمو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

آدرس وب تست من (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با سپاس فراوان<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

iRo.ubukan
05-25-2011, 06:19 PM
1- در مورد پلاگین شما میتونید از سایت منتشر کننده همین قالب اون رو دریافت کنید:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2- :whistle:

3- menu manager/main menu
4- از قسمت مدیریت ماژول یک ماژول از نوع منو ایجاد کنید و از در پارامترهاش منوی مورد نظر رو انتخاب کنید.
5- :whistle:
6- برید به شاخه ای که جوملا رو نصب کردید و این مسیر رو دنبال کنید: images/logo/style1/logo.png
شما میتونید اون رو حذف کنید یا یک لوگو به دلخواه خودتون به جای اون قرار بدید.
موفق باشید

jabberworld
05-25-2011, 06:51 PM
میخواستم تشکر کنم ولی مثل اینکه پلاگین تشکر در این انجمن نصب نیست.خیلی خیلی خیل....ممنون دوست عزیز

jabberworld
05-25-2011, 10:05 PM
دوست عزیز پلاگین ها را نصب و فعال کردم ولی مثل اینکه پلاگین های مورد نظر نبودن.
دوستان عزیز اگر کسی در رابطه با سوال 2 و 3 آگاهی داره ما را هم در جریان بگذاره
سپاس

iRo.ubukan
05-27-2011, 02:48 PM
شما باید از قسمت مدیریت پلاگین و ماژول اون ماژول ها و پلاگین هایی که نصب شدن رو به مطالب اختصاص بدین.
بهتون پیشنهاد میکنم این کتاب مفید رو هم مطالعه بفرمایید کمک شایانی خواهد کرد:
کتاب راهنمای جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

jabberworld
05-28-2011, 07:04 AM
چشم.حتما استفاده خواهم کرد.ممنون از لطفت