PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر قالب به قالب رایگان joomlart

help_me_god
05-25-2011, 09:53 PM
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز و گرامی عرض به حضور شریفتون من الان چند دقیقه ای رو تو سایت جستجو کردم اما متاسفانه مشکلم حل نشد . من یکی از کاربران تازه کار جوملا هستم و حالا میخوام قالب خودم رو به یکی از قالب رایگانهای سایت joomlart تغییر بدم این هم لینک قالب مورد نظرم joomlar (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)t

عرض به حضورتون از اونجایی که من هنوز یاد نگرفتم قالب سایت رو عوض کنم از شما درخواست کمک میکنم البته میدونم پستهای زیادی در این رابطه وجود داشتند اما باور کنید پیدا نکردم لطفا من رو کامل راهنمایی کنید من از جوملا نسخه 1.5.22 استفاده میکنم باید چکار کنم آپلود کنم ؟ یا ... و اگه بخوام رنگ پس زمینشو عوض کنم چکار باید بکنم ممنون از همه دوستانی که بهم کمک میکنند موفق باشید

sahama
05-25-2011, 10:26 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این کتاب رو بخونید بسیاری از مشکلاتتون حل می شه

help_me_god
05-25-2011, 11:07 PM
سلام مجدد از راهنماییت ممنونم کارم رو تا حدودی راه انداخته اما الان این پیغام میاد = خطا! نمیتواند فایل xml نصب را در بسته بیابد ممنون میشم راهنماییم کنی کتاب فوق العاده ای هست واقعا ممنون

help_me_god
05-25-2011, 11:12 PM
حل شد دوست عزیز سرچ کردم تو انجمن و جواب مشکلم رو پیدا کردم از کمکت ممنون موفق باشی